bygma
bygma
scroll
Beboere bader på altanen og slipper for fælles badevogne under vvs-renoveringNår Øens VVS Entreprise A/S har afsluttet vvs-renoveringen i et par opgange bliver kabinerne spulet, desinficeret og rykket over i de næste opgange.

Beboere bader på altanen og slipper for fælles badevogne under vvs-renovering

Brusebad på egne altaner bliver løsningen, når Almenbo om lidt går i gang med at renovere badeværelserne i boligområdet Nordre Munkegård. Fravalget af midlertidige badevogne skal sikre beboernes sundhed midt i en coronatid

Boligforeningen Almenbo har fundet en alternativ løsning, når de om lidt skal i gang med at renovere badeværelser i afdelingen Nordre Munkegård. Med midlertidige brusekabiner på egne altaner undgår beboerne nemlig at dele badevogn i gården.

Projektet omhandler udskiftning af brugsvandsinstallationer samt delvis renovering af badeværelser i ejendommens 183 lejligheder, fordelt på fire blokke med tre etager og kælder. Udskiftning af jordledninger for brugsvand og centralvarme mellem blokkene er ligeledes inddraget i projektet.

Beboerne i Nordre Munkegård må undvære deres badeværelse under en større renovering. Sådan er det med vvs-sager i ejendomme. Normalt vil en bygherre her gå ind og vælge at få installeret badevogne i eksempelvis gården.

Fuldt udstyret toilet- og badekabine på altanen
Corona-virus har ændret betingelserne for, hvordan vi tænker i fysisk kontakt og hygiejneforhold. At mødes på kryds og tværs i en fælles badevogn er ikke det mest fornuftige i disse tider.

Almenbo har valgt, at alle lejligheder får installeret deres eget midlertidige badeværelse på altanerne, imens renoveringen sker i de enkelte lejligheder. I beboernes indvendige altan har Øens VVS Entreprise A/S hyret underleverandøren Cubiloo til at installere individuelle badeværelser.

- Det er meget bekvemt, og der er faktisk overraskende meget plads derude til både bad, toilet og håndvask, siger en beboer i Nordre Munkegård.

Læs på hjemmesiden.

-tmk

21/2 2022