Aktuelle nyheder - Byggeri

17.000 m2 stålplader til nyt byggeri

17.000 m2 stålplader til nyt byggeri

Lindab leverer 17.000 m2 stålplader til markant og synligt industribyggeri lige ud til den Midtjyske Motorvej

Del artiklen på
Et af de mest markante industribyggerier i Midtjylland i nyere tid er blevet et prestigefyldt udstillingsvindue for danske Lindab. De er nemlig valgt som underleverandør på opførelsen af nye produktionshaller for Welcon i Give med facade lige ud til den Midtjyske Motorvej.

Lindab med hovedsæde i Haderslev har leveret omkring 17.000 kvadratmeter stålplader samt komplette tagrendeløsninger og forskelligt tilbehør til KT Erhvervsbyg, der er totalentreprenør på det midtjyske byggeprojekt.

- For Lindab er det markante Welcon-byggeri afgjort et vigtigt udstillingsvindue for vores produkter. Et byggeri, der med sin placering lige ud til den Midtjyske Motorvej er med til at profilere os. KT Erhvervsbyg er en vigtig kunde for os, og vi er glade og stolte over, at de har valgt os som underleverandør til et projekt af den kaliber, siger Finn Juhl, projektsælger i Lindab.

Større vindmølletårne i nye bygninger
Welcon, der fremstiller nøglefærdige stålkonstruktioner til vind-, offshore- og procesindustrien har blandt sine kunder to af verdens største vindmølleproducenter, Siemens og Nordex.

De har hyret KT Erhvervsbyg til i første omgang at stå for opførelsen af et nyt overfladebehandlingsanlæg til Welcons offshore-projekter. Byggeriet er efterfølgende udvidet med en ny valsehal til produktion af endnu større havvindmølletårne end dem, som Welcon hidtil har produceret. For Welcon er der tale om en samlet trecifret millioninvestering i nye bygninger, som er meget synlige med deres placering lige ud til motorvejen mellem Herning og Vejle.

Trofast leverandør
Det samlede byggeri på op mod 10.000 kvadratmeter. Lindab har blandt andet leveret stan-dardstålplader af typen LP35, der er anvendt som facadeplader til de nye Welcon-bygninger i Give.

Projektleder Leif Eriksen, KT Erhvervsbyg i Give, oplyser, at virksomheden har foretrukket Lindab som underleverandør af flere årsager. Han lægger ikke skjul på, at prisen spiller en afgørende rolle. Samtidig er det vigtigt for et projekt, der løber over flere år, at man bruger den samme leverandør for at fastholde en ensartet byggestil.

- Desuden spiller det en vigtig rolle, at der er en god kemi mellem Lindab og os. For mig har det stor betydning, at jeg altid kan ringe til den samme mand og bestille, hvad jeg har brug for, uden at alting skal skrives ned. Det sparer tid, og tid er som bekendt penge, siger Leif Eriksen.

-jhn


Læs mere om Byggeri

8/7 2015