left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Aalborg får også en døgnåben Stark24/7-konceptet er siden 2014 blevet udvidet til Finland, hvor Stark Group har åbnet fire 24/7-forretninger i Finlands største vækstområder: Helsinki, Oulu, Tampere og Turku.

Aalborg får også en døgnåben Stark

Den 18. august 2014 slog Stark dørene op for Danmarks første døgnåbne byggecenter, og det har ikke været lukket siden. Nu er virksomheden klar til at gentage succesen i Aalborg

Del artiklen på

Det er nu mere end otte år siden, at Stark udvidede åbningstiden i en af sine forretninger i København og dermed blev den første danske forhandler af byggematerialer til at lancere en 24/7-forretning. Nu kommer den næste i rækken.

Håndværkere får fra i dag mulighed for at hente byggematerialer og værktøj døgnet rundt i Aalborg og omegn. Den lokale Stark udvider sin åbningstid fra 6-17 på hverdage til at have åbent døgnet rundt. Døgnåbent skal gøre det lettere for håndværkerne at bygge og overholde deadlines på deres byggeprojekter.

- Det handler om at øge tilgængeligheden og servicen for vores kunder. En af de vigtigste ting for vores professionelle håndværkere er at holde deres byggeprojekter i gang. Ved at holde åbent 24-7 giver vi fleksibilitet og tilgængelighed, der hjælper dem med at overholde deres deadlines, siger administrerende direktør, Søren P. Olesen.

-dc

Læs mere om Byggeri

27/3 2023