Aktuelle nyheder - Byggeri

ATP Ejendomme og Danica Ejendomme deler milliardudgift til nyt domicil i PostbyenHele Postbyen forventes at være færdigudviklet i 2028 og vil rumme i alt ca. 235.000 m2, der bl.a. kommer til at danne grund for mere end 6000 arbejdspladser, 160 boliger, og 1000 parkeringspladser.

ATP Ejendomme og Danica Ejendomme deler milliardudgift til nyt domicil i Postbyen

ATP Ejendomme erhverver 50 % af Danske Banks nye domicil i Postbyen, København, i et partnerskab med Danica Ejendomme

Del artiklen på

I 2016 underskrev ATP Ejendomme og Danica Ejendomme en aftale, der giver ATP Ejendomme 50 % ejerskab af Danske Banks nye domicil i Postbyen i København ved ejendommens færdiggørelse. Ejendommen er nu færdig, og det delte ejerskab er dermed en realitet.

Danica Ejendomme, som har været bygherre på projektet, vil fortsat eje de resterende 50 % og står desuden for den fremtidige daglige drift af ejendommen.

Aftalen, som løber op i milliardklassen, markerer en betydningsfuld udvidelse af ATP Ejendommes investeringsportefølje og fremhæver selskabets langsigtede engagement i at investere i kvalitetsejendomme i Danmark.

- Med vores investering i Danske Banks nye hovedkontor føjer vi en fantastisk bygning til vores portefølje af domiciler og centralt beliggende ejendomme i København, siger Martin Vang Hansen, der er administrerende direktør for ATP Ejendomme. 

- Denne investering passer rigtig godt ind i vores strategi om at have større ejendomme på centrale placeringer, og med Danske Bank som lejer sikrer vi en langsigtet aftale og mulighed for at understøtte Københavns position som et førende finansielt centrum i Norden, tilføjer han.

Hos Danica Ejendomme, der er bygherre på byggeriet, er man meget tilfredse med byggeriet af det nye domicil til moderkoncernen Danske Bank, som bliver lejer i byggeriet:

- Det er et flot og moderne byggeri, der vil samle koncernen. Det er samtidig også markeringen af afslutningen på første etape af vores store udviklingsprojekt Postbyen. En ny og åben bydel til alle, der kommer til at have sin daglige gang i området og til københavnerne generelt. Den milepæl er vi i Danica stolte af at have nået ved at tilføre København et markant nyt kontorhus, fastslår Michael Nielsen, der er administrerende direktør i Danica Ejendomme.

-dc

Læs mere om Byggeri

20/9 2023
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFaldsikringFugemasseFugeskumGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriporteKabelkanalerLofterMaterielopbevaringOmbygningPortautomatikPorteRullestilladsSmedejernsporteSpartelmasseSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalrenoveringTrappestigerVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.