LCA
LCA
scroll
Bæredygtig indsats bliver international anerkendtForbos grønne spydspids, linoleumsgulvet Marmoleum, bliver løbende justeret og bedømt ud fra bæredygtige parametre.

Bæredygtig indsats bliver international anerkendt

Gulvproducenten Forbo er optaget i World Green Building Council’s Corporate Advisory Board, der arbejder for at nå ambitionerne i Paris-aftalen samt FN's globale mål for bæredygtig udvikling

Forbo Flooring har længe deltaget i klimadebatten om, hvordan byggebranchen sammen opnår en bæredygtig bygningsindustri. Nu bliver Forbos stemme løftet til et højere niveau. Med en plads i World Green Building Council’s Coporate Advisery Board, der er et af verdens mest indflydelsesrige og anerkendte organisationer i byggebranchen, er Forbo blevet en del af et stærkt partnerskab, der skal realisere branchens ambitiøse grønne klimamål.

Forbo Flooring har selv den strategiske retning klar – og den er grøn med et ambitiøst bæredygtighedsprogram, der løber over de næste fem år. Alle produkter, særligt Forbos grønne spydspids, linoleumsgulvet Marmoleum, bliver løbende justeret og bedømt ud fra bæredygtige parametre.

Det sker blandt andet gennem innovative processer på fabrikkerne, hvor cirkulær økonomi er en del af tankegangen og beslutningerne.

Alle Forbos forsyninger i produktionen er desuden SA8000-certificeret. Et stempel, der sikrer, at alle i forsyningskæden fra medarbejder til leverandør skal leve op til sociale standarder.

- Vi sætter en ære i at gå ud over, hvad reglerne kræver. Derfor ser vi også et stort potentiale i aktivt at deltage i debatten og samtalen uden for vores egne vægge, og det kommer vi til med pladsen i World Green Building Council CAP. Vi tror på, at et samarbejde i den her kaliber kan være med til at skabe reelle løsninger i byggebranchen, så vi sammen kan opnå CO2-reduktioner, cirkulære forretninger og bedre indeklimaer, siger Christian Iversen, direktør i Forbo Flooring Danmark.

Forbo Flooring Systems skal med partnerskabet bl.a. være med til at arrangere ’Built Environment Day’ på det næste globale klimatopmøde i november 2021.

Om World Green Building Council (WGBC) er en NGO og medlem af FN’s Global Compact-netværk, der samarbejder med virksomheder, organisationer og regeringer om at nå ambitionerne i Paris-aftalen samt FN's globale mål for bæredygtig udvikling.

-los


15/4 2021