scroll
Brolæggerne er efterspurgte som aldrig førHøjsæsonen for brolæggerne er tilsyneladende ikke længere kun forår- og sommermånederne – men nu også efterårsmånederne.

Brolæggerne er efterspurgte som aldrig før

Højsæsonen for brolæggerne er ikke længere kun forår- og sommermånederne – men nu også efterårsmånederne, der ifølge 3byggetilbud.dk har budt på væsentligt flere brolægningssager hos håndværkertjenesten

Det er populært at få hjælp til brolægningsarbejdet. Det afslører tal fra 3byggetilbud.dk. Sammenligner man perioden juli-oktober 2023 og juli-oktober 2022, er der i alle måneder sket en stigning i antallet af brolægningssager.

Størst er stigningen i september. Her modtog 3byggetilbud.dk 44 % flere brolægningssager, fortæller marketingchef, Maria Sauer Carlsen.

- Vores tal viser, at vi siden sommer har modtaget en hel del flere brolægningssager, når man sammenligner perioden juli-oktober 2023 med juli-oktober 2022. I juli og august modtog vi 7 % flere sager kontra samme måneder tilbage i 2022. I september modtog vi hele 44 % flere sager og i oktober 21 % flere sager, siger hun og tilføjer:

- Særligt forår- og sommermånederne er højsæson for brolægningsarbejdet, men tallene viser, at det i den grad også er ved at blive populært at hyre brolæggere i efteråret.

-dc

28/11 2023