Aktuelle nyheder - Byggeri

Dansk Håndværk vil snakke om gode håndværkeroplevelser

Dansk Håndværk sætter under Folkemødet på Bornholm fokus på, hvad forbrugerne forstår ved den gode håndværkeroplevelse

Del artiklen på

Dansk Håndværk er traditionen tro med når Folkemødet på Bornholm åbner torsdag. Her sætter organisationen blandt andet ord på, hvad forbrugerne forstår ved den gode håndværkeroplevelse.

Arrangementer foregår fredag den 16. juni kl. 9.00, hvor Dansk Håndværk holder en forbrugerworkshop, hvor alle der kommer forbi bliver bedt om at fortælle, hvad de forstår ved det.

- Vi byder på kaffe og friskbagte 'håndværkere', mens gæsterne med deres egne ord skal give 3 gode råd til deres næste håndværker om, hvordan den gode håndværkeroplevelse opnås, forklarer direktør i Dansk Håndværk Morten Frihagen, der selv er med i teltet, fra torsdag til folkemødet slutter søndag.

Spørgeskema
Med i arrangementet hører et lille spørgeskema, som deles ud til gæsterne.

- Tanken med forbrugerworkshoppen er, at vi på baggrund af besvarelserne senere laver en lille publikation til håndværksmestrene om, hvad deres kunder ser som 'den gode håndværkeroplevelse'.

En håndfuld gode råd
Mestre og medarbejdere, der besøger Bornholm i dagene under mødet, er naturligvis også velkomne til at kigge forbi.

- Det er altid en god anledning til en lille snak – også selvom, der ikke er noget særligt der 'brænder på' hjemme i virksomheden. For ofte giver det os også mulighed for at hjælpe med et par konkrete råd – enten på stedet eller når vi kommer tilbage efter dagene på Folkemødet, siger Morten Frihagen.

Man finder Dansk Håndværk i Håndværksrådets telt, B10 fra torsdag 15. juni til søndag 18. juni

-jhn

Læs mere om Byggeri

14/6 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder