left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Dansk papiruld slår sig ned i NorgeByggeaktiviteten i Norge er seks gange højere end herhjemme, og vi oplever nærmest, at nordmændene står og sukker efter et produkt som vores, lyder forklaringen fra Claus Skov

Dansk papiruld slår sig ned i Norge

Papiruld Danmark, der producerer isoleringsmaterialet Papiruld, har netop etableret et datterselskab i Norge, 'Envinsu Norge', som skal sælge isolering af cellulosefibre

Del artiklen på
Papiruld Danmark, der producerer isoleringsmaterialet Papiruld, har netop etableret et datterselskab i Norge, ”Envinsu Norge”, som skal sælge isolering af cellulosefibre.

For i Norge kender man udmærket til isolering med cellulosefibre fra avispapir, som isoleringsmaterialet Papiruld er produceret af, og nordmændene er meget interesserede i, at byggerierne efterlader så lille et C02-fodaftryk som muligt, forklarer administrerende direktør i Papiruld Danmark Claus Skov og uddyber:

- Byggeaktiviteten i Norge er seks gange højere end herhjemme, og vi oplever nærmest, at nordmændene står og sukker efter et produkt som vores. Så derfor regner vi også med at kunne få fodfæste og tiltrække interesserede byggefirmaer.

Vil opbygge et netværk af isolatører
I Danmark har Papiruld Danmark et netværk af over 40 autoriserede isolatører, som alle er uddannede i at isolere med isoleringsmaterialet Papiruld. Claus Skov fortsætter:

- Det er målet at etablere et lignende set-up i Norge. Der findes allerede store, veletablerede konkurrenter på det norske marked, men vi tror på, at der er et marked for vores Papiruld, og vi har en målsætning om at erobre to procent af markedsandelen på sigt.

Envinsu Norge har adresse i Drøbak lidt syd for Oslo. Ole J. Tveitan er ansat som country manager. Det danskproducerede isoleringsmateriale Papiruld markedsføres under navnet Envinsu uden for Danmarks grænser.

Isoleringsmaterialet Papiruld har været produceret af Papiruld Danmark siden 1989 og er veldokumenteret i sin anvendelse til både renovering og nybyggeri.

-jhn

Læs mere om Byggeri

25/4 2014
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.