LCA
LCA
scroll
Efter konkurs: Vejdirektoratet søger entreprenør til at færdiggøre anlægsarbejde i RingstedVejdirektoratet har fra og med mandag i denne uge overtaget ansvaret for afmærkning og skiltning omkring to de vejarbejder.

Efter konkurs: Vejdirektoratet søger entreprenør til at færdiggøre anlægsarbejde i Ringsted

Vejdirektoratet arbejder på at finde en ny entreprenør, som kan færdiggøre anlægsarbejdet ved to rundkørsler i Ringsted, da den tidligere entreprenør er begæret konkurs

Torsdag den 30. maj blev Vejdirektoratet bekendt med, at virksomheden Entreprenør Thomas Olsen Aps havde forladt de to byggepladser, som er etableret i forbindelse med ombygningen af to rundkørsler ved henholdsvis Østre Ringvej/Haslevvej og Østre Ringvej/Køgevej i Ringsted.

I mandagsstod det klart, at entreprenøren er begæret konkurs.

- Det er en ærgerlig situation at stå i for alle parter, og det vil uundgåeligt betyde, at projekterne bliver forsinket. Hvor meget kan vi endnu ikke sige, fortæller Anja Irene Bæk, projektleder i Vejdirektoratet.

De eksisterende rundkørsler på Østre Ringvej (rute 14) ved henholdsvis Haslevvej og Køgevej i Ringsted ombygges for at øge trafiksikkerheden for cyklister. Det sker blandt andet ved at etablere tilbagetrukne cykelstier og stikrydsninger, så lette trafikanter kan færdes mere sikkert.

- Vi er opsat på at få arbejdet genoptaget hurtigst muligt, så vi kan få færdiggjort de to ombygninger. Indtil da gør vi vores bedste for at minimere generne for trafikanter i området, siger Anja Irene Bæk.

-dc

6/6 2024