Aktuelle nyheder - Byggeri

Få pakker leveret med meters præcision på byggepladsen- Jeg forventer helt klart, at vi med geoposition vil kunne præstere endnu bedre leveringskvalitet i fremtiden, siger distributionschef i Sanistål, Morten Laumann. Foto: Nils Meilvang,

Få pakker leveret med meters præcision på byggepladsen

Sanistål har i samarbejde med Danske Fragtmænd udviklet en unik ny leveringsløsning, som ved hjælp af GPS-koordinater sikrer præcis levering til kunderne. Dermed bliver det nemmere f.eks. ved natlevering på byggepladser at stille varerne rigtigt

Del artiklen på

- I Sanistål ønsker vi at tilbyde branchens bedste leveringskvalitet, og det er vigtigt for vores kunder, at de altid modtager deres varer på rette tid og sted. Derfor styrker vi nu præcisionen af vores levering ved hjælp af geoposition, der er en særlig løsning, som fortæller chaufføren den præcise GPS-lokation for leveringen, som vi har aftalt med kunden, siger Morten Laumann, der er distributionschef i Sanistål.

Den ny leveringsløsning er udviklet sammen med Danske Fragtmænd, der varetager al dags- og natdistribution til Saniståls kunder. 

- Vi foretager i Sanistål hvert døgn flere tusinde leveringer af varer til kunder i hele Danmark. Selvom det kun er i få promille af leveringerne, hvor der er fejl, så er det rigtig træls for de kunder, som oplever, at de ikke får leveret varerne korrekt. Jeg forventer helt klart, at vi med geoposition vil kunne præstere endnu bedre leveringskvalitet i fremtiden, siger Morten Laumann.

Præcis levering på byggepladsen
Den ny geopositions-løsning er især udviklet med henblik på de mange Sanistål-kunder, der får leveret deres varer på en byggeplads, hvor det kan være svært at lave en præcis leveringsbeskrivelse. Nu får fragtmanden på sin skærm med meters nøjagtighed angivet den præcise GPS-placering, hvor varerne skal leveres.

- Vi har et ret stort segment af kunder, hvor vi skal aflevere varer på et umatrikuleret område f.eks. på en byggeplads, og hvor leveringsadressen flytter sig i takt med, at arbejdet på byggepladsen skrider frem.

- I opstartsfasen ønsker kunden som regel at få afleveret varerne ét sted, men senere skal varerne leveres andre steder på byggepladsen. Geoposition gør det nemt for vores fragtmand altid at levere varerne nøjagtig på det punkt på byggepladsen, som kunden foretrækker, siger Morten Laumann.

Formand på byggeplads er begejstret
Sanistål er de første i branchen, der kan tilbyde præcisionslevering med geoposition. Ifølge Tom Lyngsborg, der er formand hos GL Vvs A/S og har stor erfaring med vvs-entrepriser på byggepladser i hovedstadsområdet, er det en stor fordel, at han nu nemmere kan få leveret varer på byggepladsen, hvor han ønsker det.

- Det kan være en udfordring at levere varer på en stor uoverskuelig byggeplads, og vi oplever regelmæssigt, at vi skal bruge tid på at lede efter varer, der er blevet afleveret forkert. Derfor er jeg meget tilfreds med, at vi kan få leveret vores varer fra Sanistål præcis på det punkt på byggepladsen, hvor vi har brug for varerne. Det er en kæmpe fordel, og det sparer os for masser af tid og besvær, siger han.

For tiden er Tom Lyngsborg formand på en stor byggeplads i Ørestaden, hvor han har afprøvet Saniståls nye GPS-styrede levering, og han er begejstret.

- Vores erfaringer fra Saniståls geoposition er gode. I den tid vi har afprøvet det, har vi fået afleveret varerne præcis på den PGS-placering, som jeg har bedt om. Det virker bare perfekt, siger Tom Lyngsborg.

En fordel for alle Saniståls kunder
Morten Laumann fortæller, at geoposition også gør leveringen nemmere, når kunden er en stor industrivirksomhed med en firmaadresse, der strækker sig over et stort område, hvor det kan være svært for chaufføren at finde den rette portindgang til varemodtagelse.

Det samme gælder mindre vvs-firmaer, som gerne vil have deres varer leveret på et specifikt sted på bagsiden af en bygning på firmaadressen.

- Vi vil fremover anvende geoposition i forbindelse med stort set alle vores leveringer, så vi kan gøre vores vareleveringer endnu mere effektive og tilfredsstillende for vores kunder, siger distributionschef Morten Laumann.

-dc

Læs mere om Byggeri

20/9 2023
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFaldsikringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriporteKabelkanalerLofterMaterielopbevaringOmbygningPortautomatikPorteRullestilladsSmedejernsporteSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalrenoveringTrappestigerVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.