Aktuelle nyheder - Byggeri

Forebyggende vedligeholdelse på ØresundsbronFoto: Johan Nilsson/Øresundsbron.

Forebyggende vedligeholdelse på Øresundsbron

Øresundsbron indgår kontrakt med Strukton Rail om jernbanevedligeholdelse

Del artiklen på

Øresundsbro Konsortiet indgår en aftale med Strukton Rail om jernbanevedligeholdelse på Øresundsforbindelsen i seks år med start d. 1. april 2021 og med mulighed for forlængelse i mellem et og fire år.

Indkøbet var en procedure med forhandling, hvor der ikke blot blev taget hensyn til den laveste pris, men også til kvalitetsparametre, såsom levering og organisation. Strukton Rails tilbud blev bedømt til at være det mest fordelagtige alternativ ift. forespørgselsgrundlaget.

- Vi vil anvende flere smarte produkter til at gennemføre en effektiv, innovativ og forebyggende vedligeholdelse på broen, siger Lars Schyllander, der er leder af vedligeholdelse hos Strukton Rail.

Øresundsbrons jernbane er velholdt, og det konstante mål er at skabe en bæredygtig forbindelse:

- Ambitionen er at kunne overdrage forbindelsen til den næste generation i den samme stand, som vi gerne selv ville modtage den. Infrastrukturanlæg som Øresundsbron kræver en velfungerende jernbanevedligeholdelse i hele deres levetid, siger Rolf Sundqvist, der er leder af Øresundsbrons jernbanedrift.

-kj

Læs mere om Byggeri

30/10 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.