Aktuelle nyheder - Byggeri

Forlænger landsholdssponsoratKPK Døre og Vinduer har været sponsor for landsholdet siden 2015.

Forlænger landsholdssponsorat

KPK Døre og Vinduer har forlænget sin aftale med det danske håndboldlandshold for kvinder, så det også gælder for 2022 og 2023

Del artiklen på

Fra torsdag den 2. december til og med søndag den 19. december kan danskerne følge den 25. udgave af VM i kvindehåndbold, som bliver afholdt i Spanien. I den forbindelse løber de danske håndbolddamer – ligesom de har gjort de seneste seks år – med KPK Døre og Vinduers logo på tøjet.

Og det bliver langt fra sidste gang, lyder udmeldingen nu fra Dansk Håndbold Forbund (DHF) og KPK Døre og Vinduer. De to parter kan nemlig bekendtgøre, at Mors-virksomheden har valgt at tegne et nyt sponsorat. Håndbolddamerne vil således fortsat løbe på banen med KPK’s logo på tøjet i 2022 og 2023. Derudover indebærer partneraftalen som noget nyt, at KPK fremover også kan invitere samarbejdspartnere til herrernes kampe, hvor virksomhedens logo nu også vil være at finde på gulvbanderne.

- Vores sponsorat har uden tvivl øget kendskabsgraden til vores brand. Og dét kombineret med blandt andet et stort engagement fra både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere betyder, at vi endnu en gang forlænger det gode samarbejde – og nu også med herrelandsholdet som en del af aftalen, udtaler salgschef hos KPK Døre og Vinduer, Peter Bechmann, og fortsætter:

- Med den nye aftale kan vi således invitere kunder ikke alene til damernes kampe, men også til herrernes. På den måde kan vi tilbyde endnu mere til vores samarbejdspartnere og komme endnu bredere ud til befolkningen, mens sponsoraftalen samtidig giver os flere geografiske muligheder og generelt mere fleksibilitet. Vi glæder os dermed til at kunne dele flere gode nu både herre- og damehåndboldminder med kolleger og samarbejdspartnere de næste to år, hvor Danmark blandt andet skal være vært for VM i kvindehåndbold i 2023.

Hos DHF ser man frem til fortsat at have KPK med sig på sidelinjen, lyder det fra forbundets direktør, Henrik M. Jacobsen:

- Vi har de seneste år haft et rigtigt godt samarbejde med KPK, og derfor er vi også glade for, at de fortsætter som sponsor i de kommende to år. Vi har oplevet en helt enorm opbakning fra både KPK’s medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, og dem håber vi selvfølgelig på at se på lægterne igen i de kommende år.

-dc

Læs mere om Byggeri

2/12 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.