Aktuelle nyheder - Byggeri

Håndværkere kommer gratis i Den Gamle By på mandagGratis indgang for håndværkere i arbejdstøj gælder mandag den 23. maj fra klokken 15. Foto: Den Gamle By.

Håndværkere kommer gratis i Den Gamle By på mandag

Mandag eftermiddag kan håndværkere komme gratis i Den Gamle By i Aarhus, hvis bare de har deres arbejdstøj på

Del artiklen på

Er du i Aarhus, eller planlægger du tilfældigvis en tur til Jyllands hovedstad på mandag?

Så kan du med fordel trække i arbejdsbukserne og svinge forbi Den Gamle By. Lige præcis på mandag den 23. maj er der nemlig gratis indgang for håndværkere i arbejdstøj i det levende museum.

Årsagen er Den Gamle Bys sommertema, 'Godt Håndværk – også i fremtiden'.

- Entreen er gratis, når du kommer i dit arbejdstøj. Uanset om du er tømrer, smed, frisør, kok eller en af de mange andre håndværksfag. 'Godt Håndværk – også i fremtiden' er en hyldest til det gode håndværk og den faglige stolthed gennem udstillinger og aktiviteter, som trækker fortidens håndværk ind i fremtiden, skriver Den Gamle By på sociale medier.

-dc

Læs mere om Byggeri

19/5 2022
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.