LCA
LCA
scroll
Hoffmann, NCC og Nordstern slås om milliardkontrakt hos BygningsstyrelsenRammeaftalen forventes at træde i kraft den 1. januar 2025. Foto: Bygningsstyrelsen.

Hoffmann, NCC og Nordstern slås om milliardkontrakt hos Bygningsstyrelsen

De tre totalentreprenører er prækvalificeret til at afgive tilbud på en fireårig rammeaftale, der skal bidrage til at opnå effektiv eksekvering, budgetsikkerhed og god kvalitet i styrelsens byggeprojekter

Bygningsstyrelsen har på baggrund af de modtagne ansøgninger besluttet at prækvalificere Hoffmann, NCC Danmark og Nordstern til udbuddet om Strategisk Rammeaftale 2025.

- Vi har oplevet en god markedsinteresse for den strategiske rammeaftale og vi har modtaget seks kvalificerede ansøgninger.

- Dem har vi nu gennemgået og på baggrund af en grundig vurdering, har vi udvalgt de tre totalentreprenører, vi vurderer er bedst egnede til den videre proces, siger Signe Primdal Lyndrup, vicedirektør i Bygningsstyrelsen.

De tre udvalgte ansøgere skal nu afgive et indledende tilbud, hvorefter der er forhandling inden de tre tilbudsgivere skal afgive det endelige og sidste tilbud.

Rammeaftalen forventes at træde i kraft den 1. januar 2025.

Rammeaftalen for totalentrepriser omfatter planlægning, projektudvikling, projektering og udførsel af byggeprojekter. Alle Bygningsstyrelsens byggeopgaver over 3 mio. kr. herunder nybyggeri, modernisering og vedligehold kan eksekveres inden for rammeaftalen.

Aftalen er landsdækkende med én totalentreprenør som aftalepart med formålet at opnå et længerevarende, tillidsbaseret og gensidigt forpligtende samarbejde om byggeprojekterne.

-dc

20/6 2024