Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Kåring af årets skolebyggeri 2015Campus Tønder er et af de nominerede byggerier. (Foto: Martin Schubert)

Kåring af årets skolebyggeri 2015

Rådgivningsfirmaet Nohr-Con vil vi igen i 2015 kåre Årets Skolebyggeri på sin ”Konference om byggeri af fremtidens skole” den 30. september 2015. Afstemningen er skudt i gang

Del artiklen på

Der bliver bygget og ombygget mange spændende skoler og læringsmiljøer for milliarder af kroner rundt om i landet i disse år, og rådgivningsfirmaet Nohr-Con vil gerne sætte fokus på dem, der har gjort det ekstra godt.

Derfor kårer Nohr-Con igen i 2015 Årets Skolebyggeri på firmaets ”Konference om byggeri af fremtidens skole” den 30. september 2015.

Nohr-Con har fået tilsendt en lang række spændende forslag til årets skolebyggeri i den indledende runde til kåringen. Alle de indkomne forslag er blevet behandlet af en meget kompetent jury bestående af en forsker i læringsmiljøer, en skoleleder, og en arkitekt, der også arbejder som lærer. Juryen har nu udvalgt 5 projekter, som man kan stemme på.

De 5 nominerede skoleprojekter er Campus Tønder, Sydhavn Skole, København SV, Det Tekniske Fakultet, Syddansk Universitet, Odense, Vigerslev Allés Skole, Valby samt Kolding HF og VUC. Afstemningen løber frem til fredag den 25. september kl. 12.

Konferencedagene afholdes med udgangspunkt på Arbejdermuseet i København, men omfatter også studietur til nye og ombyggede skoler i København og på Sjælland.

-cmn

Læs mere om Byggeri

18/9 2015
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder