Aktuelle nyheder - Byggeri

Komet gør comeback på parcelhusmarkedet

Manden bag typehusfirmaet Hybel er Michael Mortensen, som tjente en del af sin formue på at sælge den nu konkurrerende virksomhed Huscompagniet til en kapitalfond. Nu går han på banen igen

Del artiklen på

Iværksætteren Michael Mortensen indfører ifølge nyhedstjenesten Finans et nyt koncept på typehusmarkedet. I hans tidligere virksomhed, som i dag hedder Huscompagniet, indførte han konceptet med, at kunderne først betaler for deres nye hus, når de har nøglerne i hånden. Det koncept er i dag standard i branchen.

- I gamle dage indførte jeg betaling for huset ved indflytning. Den strategi fortsætter vi ved at lægge grunden oveni. Det gør det lettere og betyder, at man reelt kan sammenligne det at købe et nyt hus med at købe et brugt, fordi man har den samlede pris, siger Michael Mortensen til Finans.

Hybel har pt. solgt omkring 100 huse, og interessen for også at få finansieringen af grunden med har været stigende. De seneste måneder har omkring halvdelen af huskøberne ifølge Michael Mortensen valgt at få finansieringen af grunden med i købet.

Eurodan-huse er gået samme retning som Hybel og tilbyder en totalpakke, som huskøberne først betaler for ved indflytning, mens konkurrenten Huscompagniet ikke vil gå den vej. Virksomheden sætter spørgsmålstegn ved, om kunderne nu også får den bedste pris med det nye koncept.

Der kan dog være potentielle kunder i at vælge at tilbyde en pakkeløsning, mener Morten Bruun Pedersen, seniorøkonom i Forbrugerrådet Tænk:

- Jeg tror, at der er mange kunder, der vil sætte pris på at få en samlet pakke, hvis ikke man selv har 100 % styr på byggeprocessen, siger han til Finans.

-cmn

Læs mere om Byggeri

25/11 2016
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.