left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Kvalitetsejendom for alle aldre står færdig i Høje TaastrupAgerhusene er som bekendt fuldt udlejet.

Kvalitetsejendom for alle aldre står færdig i Høje Taastrup

Agerhusene på Skjeberg Allé står nu færdigopført og er en milepæl for Balder Danmarks store engagement i kommunen, hvor selskabet i de kommende år bygger fem boligejendomme

Del artiklen på

I det nye boligområde ved Skjeberg Allé spirer nye boligbebyggelser og rekreative grønne områder op. Nu står Balder Danmarks første ejendom i kommunen færdigopført, nemlig Agerhusene.  

- Vi er meget tilfredse med Agerhusene, som er blevet en kvalitetsejendom med
boligmuligheder for alle aldre. Der har været en overvældende interesse for boligerne, og vi kunne melde fuldt udlejet længe før, ejendommen stod færdigopført. Det bekræfter os i, at vi, i samarbejde med Danielsen Architecture og MT Højgaard, har skabt en attraktiv ejendom i en kommune, hvor boligbehovet er stort, fortæller Balder Danmarks administrerende direktør Flemming Joseph Jensen.  

I forlængelse af det fremhæver han, at Agerhusene er den første ud af mange milepæle i Høje-Taastrup Kommune. I Nærheden, beliggende i Hedehusene, opfører ejendomsselskabet også Lerholmen og Lynghaven, og i Høje Taastrup C opfører de Fyrkanten og Rubinhaven. Når de fem ejendomme, som i alt rummer 777 lejeboliger, står færdige, vil Balder være en af de største private udlejere i kommunen.

En bæredygtig kommune og et attraktivt sted
Ud over området ved Skjeberg Allé er udviklingen af Nærheden og Høje Taastrup C i fuld gang. Dette er en del af kommunens udviklingsstrategi, som bygger på at skabe en bæredygtig kommune, der også i fremtiden er et attraktivt sted for nuværende og kommende borgere. Det er en udvikling, som Balder ønsker at bidrage til:

- I vores ejendomme er der plads til alle aldre, og her får man de bedste forudsætninger for at leve en nem hverdag med masser af livskvalitet og fællesskab. Det kommer bl.a. til udtryk i moderne boliger, gode udearealer og fællesfaciliteter. Med vores fem ejendomme ønsker vi at tiltrække borgere i alle aldre til kommunen og herved bidrage til udviklingen, fortæller Flemming Joseph Jensen.
 
Ifølge Flemming Joseph Jensen er der flere årsager, der ligger til grund for de store investeringer i Høje-Taastrup Kommune:

- Høje-Taastrup Kommune er en progressiv kommune med mange muligheder, som matcher de søgekriterier, vi har, når vi leder efter områder at bygge i. Her har man mange arbejdspladser, et levende byliv, gode indkøbsmuligheder, grønne områder, god infrastruktur, og så bor man tæt på København. Udviklingen af de nye byområder bidrager også til, at kommunen bliver endnu mere attraktiv at bosætte sig i, siger han.

-kj

Læs mere om Byggeri

26/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.