bygma
bygma
scroll
Landinspektør henter ny chef for miljøvurdering og planlægning i RambøllJakob Kirkeskov forlader en stilling i Miljø & Sundhed i Rambøll, hvor han har arbejdet i knap 18 år - først som projektleder, siden som afdelingsleder og senest som senior chefkonsulent. Foto: Em

Landinspektør henter ny chef for miljøvurdering og planlægning i Rambøll

LE34 ansætter ny afdelingsleder, Jakob Kirkeskov, der skal skabe øget fokus på synergien mellem firmaets kompetencer inden for blandt andet miljøvurderinger, fysisk planlægning og lodsejerhåndtering

1. februar 2024 tiltrådte miljøingeniør Jakob Kirkeskov stillingen som afdelingsleder i LE34 for miljøvurdering og planlægning efter knap 18 år i Rambøll.

Med sin erfaring i branchen og særligt sin erfaring med miljøvurderinger på store energiprojekter som Power-to-X kommer han til at spille en central rolle i den stigende efterspørgsel på miljøvurderinger, som LE34 oplever.

– Jeg ser frem til at blive en del af en meget agil organisation, hvor vi hurtigt kan rykke på nogle ting, for eksempel miljøvurderinger af høj kvalitet.

- Samtidig er der tale om miljøvurderinger på projekter med anlæg af en ny karakter i forhold til tidligere som for eksempel hydrogen og CO2-fangst, hvor der reguleringsmæssigt fra myndighedernes side er meget nyt, man skal forholde sig til.

- Her ser jeg frem til at skabe klarhed og holde den hårfine balance mellem overregulering og nødvendig regulering for miljøets skyld sammen med resten af mit nye team, siger Jakob Kirkeskov.

Jakob Kirkeskov får base på LE34's kontor i Køge og får det daglige ansvar for opgaveløsning.

Desuden skal han understøtte den strategiske udvikling af området sammen med Gert M. Henningsen, der er forretningschef for LE34's nye tværfaglige forretningsområde Miljø, Plan & Jura.

Jakob Kirkeskov kommer til at bidrage med sin viden og erfaring med rådgivning i feltet mellem miljømyndigheder, bygherre, udviklere og øvrige rådgivere på de konkrete projekter.

-dc

14/2 2024