scroll
Lær at udnytte ChatGPT's muligheder

Lær at udnytte ChatGPT's muligheder

I næste uge kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge ChatGPT's mange muligheder til at give dig et forspring i byggebranchen. Webinaret koster ingenting - læs mere og tilmeld dig her

Vi lever i en tid, hvor teknologiske fremskridt sker med en hidtil uset hastighed. Et af de mest banebrydende gennembrud inden for kunstig intelligens er uden tvivl ChatGPT.

Den har ikke kun forandret markedet for kunstig intelligens, men har også potentialet til at transformere den måde, der arbejdes på i byggebranchen.

For at hjælpe dig med at få det fulde udbytte af ChatGPT's vidtrækkende muligheder, inviterer vi dig til at deltage i et spændende og oplysende webinar.

Uanset om du er leverandør, entreprenør eller projekterende, vil webinaret give dig den nødvendige viden og færdigheder til at udnytte ChatGPT's potentiale i dit daglige arbejde.

Webinaret er helt gratis, så du kan tilmelde dig uden at bekymre dig om omkostninger og få adgang til værdifuld indsigt og praktiske tips.

Underviser, René Hjettinghar arbejdet med ChatGPT siden den første betaversion og har en dyb forståelse for dens muligheder og begrænsninger.

Med sin omfattende viden og pædagogiske tilgang vil René guide dig sikkert gennem webinaret, så du kan få mest muligt ud af oplevelsen.

Under webinaret vil René ikke kun dele sin ekspertise, men også være klar til at besvare alle spørgsmål om brugen af ChatGPT i byggebranchen.

Webinaret er for alle, uanset om du er nybegynder eller har lidt erfaring med teknologien, og vil give dig en solid forståelse for ChatGPT's potentialer og begrænsninger.

Du vil lære, hvordan du kan integrere teknologien i dine arbejdsprocesser, optimere din produktivitet og opnå bedre resultater.

Uanset om du arbejder med projektering, udførelse eller leverancer, vil ChatGPT kunne hjælpe dig med at løfte kvaliteten og effektiviteten i dit arbejde.

Webinaret afholdes den 23. april klokken 9:00.

Du kan tilmelde dig her.

Vi glæder os til at se dig til en spændende og lærerig oplevelse!

17/4 2024