Aktuelle nyheder - Byggeri

Nordstern og Platform.as i millionaftalePlatform.as er allerede i færd med at sende platforme og hejs afsted til de første projekter hos Nordstern. Her Platform.as' direktør, Casper Gorm Knudsen.

Nordstern og Platform.as i millionaftale

Platform.as øger omsætningen med 3-4 millioner kroner om året efter at have indgået aftale med Nordstern om at levere arbejdsplatforme og hejs til entreprenørvirksomheden

Del artiklen på

Det går stødt i den rigtige retning for den danske materialeudlejer Platform.as, der i de kommende år skal give et løft til Nordsterns byggeprojekter. Entreprenørvirksomheden indgår en samhandelsaftale med Platform.as, der betyder, at sidstnævnte skal levere arbejdsplatforme og hejs til en af Danmarks største entreprenørvirksomheder.

For Platform.as' administrerende direktør, Casper Gorm Knudsen, er den nye aftale et bevis på, at markedet i stigende grad prioriterer arbejdsmiljø, sikkerhed og effektivitet.

- Det er en vigtig aftale for os og beviser, at vi har den rette tilgang til markedet. Vi har få produkter på hylderne – til gengæld er vi verdensmestre i dem. Det, tror jeg, betyder meget for en stor entreprenør som Nordstern, der ved, at de får en topprofessionel og pålidelig leverandør, siger han.

Casper Gorm Knudsen forventer, at aftalen i første omgang vil give en øget omsætning på 3-4 mio. kroner om året. Udlejningsvirksomheden vil fortsat satse på at lande flere faste samarbejdsaftaler, da de lange relationer også giver de bedste resultater.

- Vi prioriterer at lave denne type samarbejdsaftaler, fordi vi tror på, at lange kundeforhold skaber tillid. Det giver en fælles forståelse og de bedste resultater. Derfor vil vi fortsat forfølge muligheden for at lande flere lignende aftaler, siger han.

Øger både sikkerhed og effektivitet
Ifølge Platform.as' direktør forventer de store byggevirksomheder helt klare processer og gode systemer, der gør hverdagen nemmere og mere effektiv for deres folk. Samtidig er Nordstern kendt i branchen for at arbejde dedikeret med CSR – og her er sikkerhed og trivsel en vigtig brik, mener Casper Knudsen.

- Uanset om det er ude på byggepladserne eller på kontoret, så vægter branchen kollegernes trivsel, sikkerhed og sundhed tårnhøjt. Her mener vi, at arbejdsplatforme giver en lang række fordele, da de bidrager til bedre arbejdsstillinger, ergonomi og arbejdsglæde helt generelt. Samtidig ser vi, at udstyret øger produktiviteten i hverdagen, siger Casper Gorm Knudsen.

Platform.as er med sine omkring 350 arbejdsplatforme, Danmarks absolut største udlejer af arbejdsplatforme – og blandt landets største udlejere af person- og materialehejs.

Læs mere om Byggeri

6/2 2023