Aktuelle nyheder - Byggeri

Nu kan man også færdiguddanne sig til murer og struktør i KøgeDer er rigtigt gode fremtidsmuligheder i bygge- og anlægsbranchen. Derfor vil EUC Sjælland nu sikre at elever kan fuldende deres struktør- eller mureruddannelse i Køge

Nu kan man også færdiguddanne sig til murer og struktør i Køge

EUC Sjælland vil fra januar 2021 åbne op for hovedforløb på struktør- og mureruddannelserne i Køge\r\n

Del artiklen på

Uddannelse - Samfund

Byggebrancen er et attraktivt uddannelsesområde og der er efterspørgsel på håndværkere i Danmark. Derfor vil EUC Sjælland Køge som et nyt tiltag udbyde hovedforløbet på struktør- og mureruddannelserne fra januar 2021.

Grundforløbet for murer-, bygningsstruktør- og anlægsstruktør-uddannelserne startede i Køge til januar 2017.

- Når vi udvider udbuddet af vores murer- og struktøruddannelser, skal det ikke mindst ses i lyset af den stærkt stigende efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft, fortæller Stig Rasmussen uddannelsesleder ved EUC Sjælland og uddyber:

- På både murer- og struktøruddannelsen har vi en meget stor efterspørgsel fra virksomheder, der mangler uddannede håndværkere. Så der er nærmest garanti for praktikplads under uddannelsen og garanti for godt lønnet beskæftigelse efter svendeprøven.

Mangel på unge kloge hænder
Dansk Byggeris underdirektør Louise Pihl har tidligere på året udtalt, at der opleves en markant mangel på kvalificerede faglærte, når de ældre årgange bliver pensionerede og at hver femte bygge- og anlægsvirksomhed oplever at deres produktion bliver begrænset, da de mangler medarbejdere.

- Der er rigtigt gode fremtidsmuligheder i bygge- og anlægsbranchen, derfor vil EUC Sjælland sikre at elever kan realisere en drøm og et mål om at fuldende deres uddannelse i Køge og bidrage til samfundets efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft, slutter Stig Rasmussen.

-los


Læs mere om Byggeri

21/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.