scroll
Ny direktør vil gøre forretningen mere strømlinet og struktureretAnders Bang Henriksen er uddannet civilingeniør fra DTU i 1994 og har tidligere været hos Per Aarsleff A/S og Pihl & Søn.

Ny direktør vil gøre forretningen mere strømlinet og struktureret

Entreprenørfirmaet HKB ansætter Anders Bang Henriksen som ny administrerende direktør. Anders Bang Henriksen er tidligere driftsdirektør i Pihl & Søn og har været med til at genstarte det nye Pihl & Søn

HKB blev stiftet af Henrik Mørkholt i 1999. I dag er HKB et entreprenørfirma med over 50 ansatte heraf 20 i egenproduktionen, indenfor murer- og tømrerarbejde.

HKB holder til på Amagertorv i København K og har blandt andet specialiseret sig i renoveringer af bygninger i hovedstadens historiske kvarterer.

Ansættelsen af Anders Bang Henriksen som ny administrerende direktør skal styrke den eksisterende forretning og tilføje et forretningsben indenfor nybyggeri:

- Anders er den rigtige person for HKB. Han har været med til at bygge organisationer op i både Per Aarsleff og Pihl & Søn. Som leder går han efter løsninger i stedet for konflikter. Han er den helt rette til at løfte os til det næste niveau. Vi har fået et meget stærkt kort på hånden med ansættelsen af Anders, siger Henrik Mørkholt.

Anders Bang Henriksen er uddannet civilingeniør fra DTU og har været i bygge- og anlægsbranchen i godt 30 år. Han erstatter Erik Bech Pedersen, som har bestridt stillingen de seneste tre år.

- Jeg skal hjælpe HKB med at gøre forretningen mere strømlinet og struktureret. Vi skal videreudvikle og fastholde de gamle dyder indenfor renovering, som HKB er kendt for, og samtidig ruste os til fremtidens byggeri, siger Anders Bang Henriksen og tilføjer:

- Byggebranchen er i forandring. Vi skal levere på bæredygtighed, være mere transparente i vores processer og have blik for vores kunders kunder. Det stiller nye krav til processer, materialer og medarbejdere.

- Som direktør vil jeg arbejde for, at HKB bliver rustet til at efterleve og håndtere de nye krav og udfordringer, som vi bliver mødt med. Jeg glæder mig til at blive en del af HKB.

-dc

24/11 2023