Aktuelle nyheder - Byggeri

Nyt kontorhotel til Femern-folketFaciliteterne skal bl.a. fungere som en midlertidig arbejdsplads for de mange funktionærer, der i længere eller kortere tid vil blive udstationeret til Rødby i forbindelse med det store anlægsarbejde.

Nyt kontorhotel til Femern-folket

Frem mod 2029 kommer alle slags professionelle til at befinde sig omkring byggeriet af Femern-tunellen, og til dem, der har brug for kontorpladser, har Adapteo banket et kontorhotel op med 100 arbejdsstationer

Del artiklen på

I november blev det første spadestik til Femern-tunnelen taget på den tyske side, og dermed er Danmarkshistoriens største anlægsprojekt for alvor i gang. Adapteo har allerede leveret fleksible bygninger til den 30.000 m2 store FLC Village, og nu udlejer nordens førende pavillonleverandør kontorfaciliteter til de funktionærer, der kommer til at opholde sig i nærheden af byggepladsen, indtil Femern-forbindelsen forventes at stå klar i 2029.

- Vi er glade for at kunne bidrage til den positive udvikling, der pt. er i Rødby. Vores kontorhotel indeholder professionelle faciliteter med 100 arbejdsstationer, seks mødelokaler og en bemandet reception. Vi udlejer både egne kontorer og skriveborde i åbne kontormiljøer. Derudover er der gode muligheder for at netværke med de andre spændende virksomheder, der har til huse i kontorhotellet. Og sidst, men bestemt ikke mindst, har vi en helt fantastisk udsigt udover vandet, udtaler Dorthe Sommer, der er kontorhotellets Facility Manager.

Første lejere er på plads
Udlejningen af pladser i et kontorhotel i drift er et helt nyt tiltag for Adapteo, der ellers tilbyder fleksible pavillonløsninger til kontorer, skoler, institutioner, sundhed og ældrepleje. Ikke desto mindre har det indtil videre vist sig at være en succes, og ambitionerne med faciliteterne er derfor også høje:

- Vi har oplevet en stor interesse, og de første lejere er faktisk allerede flyttet ind. Kontorhotellet har en unik beliggenhed for virksomheder, der er på udkig efter professionelle arbejdspladser til deres medarbejdere tæt på de mange spændende aktiviteter i området. Vores ambition er at blive områdets foretrukne kontorhotel med en atmosfære, der summer af liv, siger Dorthe Sommer.

Udover kontorer og arbejdsstationer tilbyder kontorhotellet bl.a. bemandet reception, mødeservice med forplejning, mulighed for at oprette CO-adresse og leje af privat parkeringsplads.

-dc

Læs mere om Byggeri

12/1 2022
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.