left banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Overnat på 1. klasse i naturen Natur-suiterne er 3 meter brede, 6,90 meter lange, 2,80 meter høje og med et udendørs overdækket areal på 4,60 m2.

Overnat på 1. klasse i naturen

Annebergs Limtræ A/S i Sydvestjylland har udviklet en natur-suite, der opfylder kræsne turisters efterspørgsel efter aktiv ferie i naturen, men med overnatning på den luksuriøse og komfortable måde

Del artiklen på

Hvorfor forsøge at sove på et tre millimeter fladtrykt liggeunderlag efter en lang dag på cykelferien, når man i stedet kan tjekke ind i natur-suiten, der foruden en dejlig dobbeltseng og en ekstra sovemadras også indeholder et funktionelt køkken, et badeværelse med albueplads og stor bruseniche, samt en overdækket og hyggelig terrasse til stearinlys og rødvin.

I alt 21 topmoderne kvadratmeter romantisk oase naturligvis i træ og afstemte farver. Højisoleret, lydtæt og nærmest svævende på bare seks punktfundamenter. Klar til den individuelle turistfamilie, hvor motion, enkelhed, natur og grøn energi er nøgleordene. Udformningen er derfor heller ikke tilfældig.

- Den ovale facon er inspireret af de gamle smørdritler, altså store trætønder, der frem til slutningen af 1960'erne blev eksporteret til England fra havnen i Esbjerg. Den organiske form falder i et med naturens linjer på en helt anden måde end andre typer fritidshuse. Og så er det både hyggeligt og intimt at overnatte i hytten, der overrasker ved sin store rummelighed, fortæller de to brødre Frits og Christian Anneberg, der sammen har udviklet natur-suiterne.

Naturoplevelser i nye dimensioner
Udseende, materialevalg, funktionalitet og de mange anvendelsesmuligheder passer direkte ind i både nationale og mange turistkommuners opfordring til at bruge den danske natur på nye måder.

Cykelferie, vandreture og kano- og kajaksejlads får derved en helt anden dimension og markedsføringsmulighed, når der står en beboelig smørdrittel og lokker efter en lang dag på farten.  En brandsikker olieradiator sørger selvfølgelig for tørt tøj til næste dag, mens toilettet sikrer en hygiejnisk og sikker udledning.

Natur-suiterne er særdeles velegnede på campingpladser, kroer, hoteller og Bed & Breakfast. Som børneanneks i haven, studenterbolig i universitetsbyer eller ved fiskesøer og friluftspladser med høj grad af selvbetjening og digital betaling/kodelås som en oplagt mulighed.

Hytterne leveres med tre forskellige typer tag, individuelle valg af træsorter, farver, møblement, tilkobling til vand og kloak samt internet og tv. Alt i alt 21 m2.

-cmn


Bunden er isoleret med 200 mm Rockwool mens resten er isoleret med 150 mm. To vinduer i den ene ende samt et vindue i døren sikrer tilstrækkeligt naturligt lysindfald.

Læs mere om Byggeri

11/11 2016
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.