bygma
bygma
scroll
Region Hovedstaden finder partnere til strategisk partnerskabKemp & Lauritzen skal i det nyetableret strategisk partnerskab med Region Hovedstaden bl.a. stå for el, VVS, ventilation og køl.

Region Hovedstaden finder partnere til strategisk partnerskab

MT Højgaard, Rambøll, Link Arkitekter og Kemp & Lauritzen har vundet Region Hovedstadens udbud af et 4-årigt strategisk partnerskab om bygge- og anlægsarbejde i hele regionens bygningsmasse

Aftalen omfatter både renoverings- og energieffektiviseringsopgaver og omfattende opgaver på det tekniske område, der involverer alt fra brandtekniske anlæg, ventilation og køling, el og vvs.

Region Hovedstaden forventer, at omsætningen i det strategiske partnerskab vil ligge i niveauet 1,8-2,2 mia. kroner over 4 år, med en årlig opgaveportefølje på 450-550 mio. kroner.

Direktør i Region Hovedstadens Center for Ejendomme, Mogens Kornbo, siger om rammen for partnerskabet:

- Med udbudsrammen for det strategiske partnerskab har vi ønsket at sætte en ny dagsorden og lagt op til en model, der bygger på langsigtede fælles interesser og mere på incitament end bod. Den tilgang til partnerskabet virker det til, at teamet oprigtigt både kan og vil købe ind på, og det tegner godt for de mange vigtige opgaver, vi står til at skulle løse i fællesskab, siger Mogens Kornbo.

Hos Kemp & Lauritzen, der leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer, ser man frem til det nye samarbejde:

- Vi glæder os til at løfte opgaven i samarbejde med vores partnere, og til gavn for hele Region Hovedstaden og brugerne af regionens mange bygninger, siger Søren Raun Frahm, der er direktør for Tekniske Entrepriser i Kemp & Lauritzen.

Kemp & Lauritzen har gennem årene stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af Storebæltsforbindelsen til udvikling af driftskoncepter for flere af Danmarks store erhvervsvirksomheder.

Virksomheden har knap 2500 medarbejdere landet over og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i knap 140 år.

-los

4/3 2021