Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Rift om Egehusene

Rift om Egehusene

Med salget af 24 udlejningsboliger til privat investor lukker boligudvikleren Bonava for investorsalg i Egehusene i Glostrup

Del artiklen på

Egehusene, som boligprojektet hedder, består af fire punkthuse med i alt 48 lejligheder, hvoraf halvdelen af boligerne nu er solgt til en privat investor.

Det sker mindre end seks måneder efter købet af grunden på Stadionvej i Glostrup, hvilket er årsag til stor tilfredshed hos Bonava.

- En reduceret projektgennemløbstid og et styrket investorsalg er to af vores strategiske målsætninger, og med Egehusene opnår vi begge dele, fastslår Torben Modvig, administrerende direktør i Bonava.

- Stigende priser i København sender køberne til omegnsbyerne på jagt efter en god handel, og det er salget af Egehusene et godt eksempel på, og der er en vedholdende interesse for det danske boligmarked blandt både private og institutionelle investorer, fortæller Claus Skytte regionschef og ansvarlig for investorsalg i Bonava Danmark.

Egehusene er tegnet af Danielsen Architecture, og Bonava forventer at igangsætte byggeriet af alle fire punkthuse i år. De resterende 24 lejligheder sælges til private forbrugere, og hele projektet forventes at være klar til indflytning til vinteren 2018/2019.

-jhn

Læs mere om Byggeri

20/11 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder