Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

TV klip fra gårsdagens DM i SkillsI går blev DM i Skills 2018 erklæret åbent af undervisningsminister Merete Riisager, efter at de godt 300 stolte DM-deltagere kom over scenen til åbningsceremonien torsdag morgen.(foto:SkillsDenmark)

TV klip fra gårsdagens DM i Skills

Se et dejligt sammenklip af gårsdagens begivenheder ved DM i Skills 2018. - Og de fortsætter for fuld kraft i dag i Messecenter Herning - så kig forbi - der er fri entre!

Del artiklen på

I går blev DM i Skills 2018 erklæret åbent af undervisningsminister Merete Riisager, efter at de godt 300 stolte DM-deltagere kom over scenen til åbningsceremonien torsdag morgen.

- Det var fantastisk at se jer smukke, stolte, dygtige mennesker gå indmarch. Vi vil som politikere gerne gøre opmærksomme på erhvervsuddannelsernes mange kvaliteter, men det er jo faktisk jer, som er bedst til det. I er rollemodeller, sagde ministeren.

Nye steder og nye måder
De unge – som fordeler sig over 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag – har nu smøget ærmerne op og er i fuld gang ind til på lørdag, hvor Danmarksmestrene kåres.
Formanden for SkillsDenmark, Jesper Juul Sørensen benyttede i øvrigt åbningsceremonien til at takke alle, der er med til at gøre DM i Skills til virkelighed. Denne gang ikke mindst Region Midtjylland, Business Region MidtVest og Herning.

- Hver ny by bidrager med nye idéer og hjælper med at holde DM i Skills i topform, så det aldrig bliver same procedure as last year, sagde han.

-jhn

SkillsDenmarks sammendrag af gårsdagens begivenheder

Du kan også følge med på Facebooksiden, hvor der er live-transmissioner KLIK  her

Læs mere om Byggeri

19/1 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder