LCA
scroll
Vil skabe rum, hvor mennesker trives

Vil skabe rum, hvor mennesker trives

Med mere end 70 års erfaring på det danske marked for fleksibelt byggeri mødes, når Mobilhouse og Dalsgaard går sammen og bliver til Conrum. Koncernen vil flytte grænserne for, hvad der er muligt indenfor fleksibelt, ansvarligt byggeri

Mobilhouse og Dalsgaard har gennem tiden udviklet sig fra at producere traditionelle skurvogne til at levere innovative løsninger inden for ansvarligt, fleksibelt byggeri til private virksomheder og offentlige institutioner i Danmark.

Nu går de sammen i virksomheden Conrum.

På Conrums to produktioner i henholdsvis Vejle og Fredericia håndbygges bygningsmoduler, som skaber rum og plads til samfundets nøglefunktioner.

Mennesker og miljø er ifølge Conrums administrerende direktør, Benny Møller, koncernens vigtigste interessenter, og ansvarlighed er da også øverst på dagsordenen i den nye koncern:

- Som byggebranche bærer vi et kæmpe ansvar for at udvikle fremtidens løsninger, som tilgodeser både mennesker og miljø. Der er ikke tale om små justeringer, men en transformation i måden vi bygger og forvalter ressourcer og driver succesfulde forretninger på.

- Fleksibelt byggeri har potentiale som en del af løsningen. Med den know-how, kapacitet, muskler og ambitioner vi nu samler i Conrum, er vi klar til at gå forrest i at forme fremtidens byggetraditioner og sætte helt nye standarder for fleksibelt byggeri, siger han.

-dc

17/4 2024