scroll
Efter stor sjællandsk interesse: Vinduesspecialist udvider med nyt showroom i RødovreVindunors nye showroom i Rødovre åbnes officielt med en reception den 1. september .

Efter stor sjællandsk interesse: Vinduesspecialist udvider med nyt showroom i Rødovre

1. september åbner Vindunor et nyt kontor og et showroom på 500 kvadratmeter i Rødovre. Samtidig tiltræder ny salgsdirektør, som får base på det nye kontor

Den nordjyske vindue- og dørproducent Vindunor har øget salget betydeligt i de første syv måneder af 2023. Ikke mindst interessen fra sjællandske kunder er steget markant, og det er hovedårsagen til, at virksomheden åbner et nyt kontor og showroom på Valhøjs Allé 174 i Rødovre med en reception.

- Vi vil gerne tættere på vores mange kunder på Sjælland, og det er derfor et naturligt skridt for os at åbne et kontor og et stort showroom i Rødovre. Vi håber, at mange tømrere, arkitekter og entreprenører vil lægge vejen forbi for at hilse på os og se vores nye showroom, siger Vindunors direktør, Henrik Sørensen, som naturligvis deltager i receptionen.

I forbindelse med receptionen får kunderne også mulighed for at hilse på Vindunors nye salgsdirektør, Brian Christiansen Bjellum, der kommer fra en stilling som salgschef i projektafdelingen hos Swisspearl Danmark. Han får base på det nye kontor i Rødovre og er derfor tæt på kunderne på Sjælland.

Vindunors seneste initiativ skal ses i lyset af den fremgang, som virksomheden oplever. Efterspørgslen på virksomhedens produkter er steget markant i årets første syv måneder sammenlignet med samme periode i 2022, og virksomheden høster nu fordelene ved den fabriksudvidelse, som den foretog sidste år, hvor en fabrikshal på 1900 kvadratmeter blev taget i brug. Virksomheden har nu et produktionsareal på 15.000 m2.

- Vi udvidede fabrikken på grund af stigende efterspørgsel fra større og mindre tømrermestre på vores danskproducerede vinduer og døre. Udvidelsen har også betydet, at vi kan håndtere store vinduespartier endnu bedre og kan skabe et mere effektivt flow igennem vores produktionslinjer, siger Henrik Sørensen.

Vindunor har også investeret i nye maskiner for at imødekomme efterspørgslen – blandt andet en ny CNC-maskine på ikke mindre end 33 X 12 meter. Derudover har virksomheden udvidet malekabinen, investeret i en ny malerrobot og installeret nye travers sprøjter i malekabinen.

-dc

10/8 2023