Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Nyt tillæg om vinduer, glas og facaderVinduer & Facader - nyt tillæg om vinduer, glas og facader

Nyt tillæg om vinduer, glas og facader

BygTek sætter fokus på vinduer, glas og facader med nyt tillæg - i samarbejde med VinduesIndustrien

Del artiklen på

Første udgave af tillægget Vinduer & Facader er udgivet - i et samarbejde mellem BygTek og brancheforeningen VinduesIndustrien.

Her bliver der redaktionelt fokuseret på vinduer, glas og facader – specialiseret fagjournalistik for producenter, leverandør og entreprenører – og alle andre, der arbejder inden for branchen.

I vor første udgave kan du læse om hotellet The Reykjavik Edition med 253 værelser – hvor Glaseksperten har leveret 3.500 kvadratmeter termoruder, herunder stepruder og structural glazing løsninger.

Der er også en historie om Kulturhuset i Bergsjön med en imponerende glas-og vinduesløsning, hvor facadeproducenten SAPA har fået lov at folde sig ud og man kan læse om Lathyrus Hus på Grønttorvet, der skiller sig ud med sprossede vinduer i mørkegrønne nuancer, takket være løsninger fra Velfac.

Endelig fortæller VinduesIndustrien om den frivillige standard DVV og gør samtidig opmærksom på, at bygherre fra næste år skal deklarere indlejret CO2 i nye byggerier, og for byggerier over 1000 m2 er der sat et loft over, hvor meget CO2 bygningen må forbruge i fremstillingsfasen.

Blandt andet til det formål har VinduesIndustrien fået udarbejdet fire branchemiljøvaredeklarationer, som kan bruges i stedet for de meget usikre generiske data.

Læs mere i den digitale udgave af tillægget:

https://www.e-pages.dk/odsgard/1323758230

Læs mere om Døre & vinduer

15/12 2022