LCA
LCA
scroll
Bravida udvider i hovedstaden: Investerer i entreprenør med 18 ansatteFra venstre: Lars Vinther (Bravida), Thomas Elmgreen (OETekniq), Finn Overby (OETekniq) og Johnny Brandt (Bravida).

Bravida udvider i hovedstaden: Investerer i entreprenør med 18 ansatte

Bravida køber el- og vvs-servicevirksomheden OETekniq. Med købet styrker Bravida tilstedeværelsen i København og omegn med kompetencer inden for vvs- og elservice, energioptimering og mindre entrepriser

OETekniq beskæftiger 18 ansatte og havde i 2022 en omsætning på 23 millioner kroner. Ud over serviceforretningen har virksomheden også rammeaftaler, ligesom virksomheden udfører enkelte mindre entrepriser. De primære kundesegmenter er kommunale og offentlige kunder.

Siden OETekniq blev grundlagt i 2014 af Finn Overby og Thomas Elmgreen, har serviceforretningen udgjort den primære del af OETekniqs kundebase. Regionsdirektør i Bravidas Region Øst, Johnny Brandt, siger om købet:

- Med købet af OETekniq styrker vi vores fodfæste centralt i København. Det stod hurtigt klart for os, at OETekniq har en god kombination af solide serviceaftaler og kompetente medarbejdere, hvilket betyder, at vi kommer endnu tættere på de københavnske kunder og derudover styrker Bravidas position på serviceområdet i København og omegn. Jeg ser meget frem til at byde dem velkommen i Bravidas nye lokaler på Raffinaderivej i København.

Thomas Elmgreen, som er en af de to ejere af OETekniq, supplerer:

- Vi glæder os til at blive en del af Bravida og ser det som en naturlig del af en fortsat udvikling af forretningen. Strategien har fra starten været, at vi skullet fokusere på serviceerhverv, og vi har hele tiden haft et ønske om at udvikle forretningen i de bedst mulige rammer. At blive en del af en større koncern giver både os og vores kunder mange fordele.

Samtlige 18 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med afdelingschef Lars Vinther som daglig ansvarlig for de fremtidige fælles aktiviteter. Integration af virksomheden over i Bravida sker i september 2023, hvilket i praksis betyder at virksomhederne indtil videre forsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

-dc

7/7 2023