Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Nicolaisen & Larsen skifter navnRoyal Reesink er international distributør og serviceudbyder inden for højkvalitetsmaskineri, reservedele og serviceydelser til bl.a. landskabsvedligeholdelse, intern transport og civilingeniører.

Nicolaisen & Larsen skifter navn

Hollandske Royal Reesink købte sidste år Nicolaisen & Larsen, der derfor nu skifter navn til Reesink Construction

Del artiklen på

Fra og med den 1. april, vil Nicolaisen & Larsen A/S, fremover kendes ved navnet Reesink Construction. Dette sker efter at virksomheden i 2021 blev opkøbt af Royal Reesink, og er med til at signalere den rejse virksomheden er på, hvor der investeres ind i markedet.

- Vores navneskifte ændrer ikke på de gode takter, vores kunder allerede har mærket indenfor det seneste år. Som en del af Royal Reesink-koncernen fortsætter vi med at øge vores fokus inden for levering af højkvalitetsmaskiner, reservedele og serviceydelser. Vores kunder vil indenfor den nærmeste fremtid komme til at se et nyt visuelt udtryk. Men den gule farve på JCB-maskinerne og erfaringen siden 1975 rører vi ikke ved, siger vicedirektør Bo M. Nørgaard.

- Vi glæder os meget til at komme ud i markedet med vores nye navn, og fastholde at vi står klar som en professionel samarbejdspartner, hvad angår maskiner og service, tilføjer han.

I Danmark har Reesink Construction, en søstervirksomhed i form af allerede etablerede Reesink Turfcare, der sælger maskiner til professionel græspleje. Hollandske Royal Reesink er markedsleder som international distributør og serviceudbyder inden for højkvalitetsmaskineri, reservedele og serviceydelser til landskabsvedligeholdelse, intern transport, lagerdesign, civilingeniør og landbrugssektoren. 

-dc

Læs mere om EntreprenørMateriel

1/4 2022
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.