bygma
bygma
scroll
Altaner og tagterrasse i glas til 180 lejligheder i ny Solrød-bydelAlle lejlighederne har egen stor altan eller tagterrasse, som er indrammet af i alt 1918 stykker glas monteret i skinner.

Altaner og tagterrasse i glas til 180 lejligheder i ny Solrød-bydel

Opførelsen af den nye bydel Trylleskov Strand er i fuld gang, og ifm. projektets anden etape leveres knap 2000 stykker glas til boligernes altaner samt tagterrasse

En ny bydel ved Solrød Strand, Trylleskov Strand, bliver opført i to etaper. I første etape blev 82 dobbeltvillaer og rækkehuse opført, og nu gælder det anden etape i form af 180 lejligheder i ti hvide punkthuse med mellem fire og fem etager placeret på hævede landskabsøer.

Bygherre er kapitalforvalteren Artha i samarbejde med Falk-Rønne & Kierkegaard Ejendomsudvikling, mens bgb a.s. har været totalentreprenør på byggeriet, og i projektet er der lagt særlig vægt på kvalitet i byggematerialerne:

- Den nye bydel ligger i et naturskønt og attraktivt område, og det har derfor været særligt vigtigt for os at sikre en så god en udsigt som muligt og holde materialerne i en høj og solid kvalitet, fortæller adm. direktør og partner i Artha, Jan Severin.

Punkthusene bliver opført i en moderne nordisk stil med hvide facader, og øverst er penthouselejlighederne beklædt med lyst træ. Alle lejlighederne har egen stor altan eller tagterrasse, som er indrammet af i alt 1918 stykker glas monteret i skinner, og her er Glaseksperten valgt som leverandør. Pga. den store mængde glas er der ifølge glasproducenten lagt særlig stor vægt på sikkerhed i valg af glastype:

- Alle glas er det, vi kalder hærdet lamineret med et lag varmeforstærkende glas, og den proces gør, at eventuelle brudstykker bliver større sammenlignet med almindeligt hærdet glas. Det betyder, at hvis glasset bliver udsat for noget usædvanligt, der får begge lag glas til at gå i stykker, minimeres risikoen for nedfald pga. de forskellige brudflader. På den måde bliver glasværnene optimeret ift. sikkerhed, forklarer intern salgschef hos Glaseksperten, Christina Volhøj.

I Trylleskov Strand-bydelen bliver der udover boligerne også opført en fælles swimmingpool med omklædning samt legepladser.

Første etape af byggeriet stod færdigt i juni 2018, og projektets anden etape forventes at være helt færdigopført i efteråret 2021.

Om projektet:
Bygherre: Artha i samarbejde med Falk-Rønne & Kierkegaard
Arkitekt: Edvars & Edvars
Totalentreprenør: bgb a.s.
Glasleverandør: Glaseksperten
Størrelse: 17.500 m2

-kj

28/6 2021