LCA
LCA
scroll
Facadepaneler i aluminium reducerer miljøaftrykketAluinvents fordel er dens anvendelighed. Det vejer ikke ret meget, og dermed er det let at håndtere og montere, hvilket bringer montageprisen ned.

Facadepaneler i aluminium reducerer miljøaftrykket

En ny teknologi sikrer både et mindre miljøaftryk og en lav montagepris af facadepaneler. Norske RA Aluminium vil på Netværksdagen for Byens Boligforeninger vise produktet 'RA Aluinvent', der er fremstillet af 100 % recirkulerede materialer

Af Lars Bennetzen

Når det kommer til facader ved nybyggeri, så er der mange krav og ønsker, der skal opfyldes på samme tid, og et af de nyeste er et markant reduceret miljøaftryk.

Det kan være en svær størrelse at håndtere, men på Netværksdagen vil norske RA Aluminium fremvise deres helt nye løsning, Aluinvent, der ikke alene er let at arbejde med, men som også er med til at reducere miljøaftrykket.

Lav montagepris
Henning Norland, der er teknisk sælger hos RA Aluminium, fortæller, at de glæder sig til at fremvise RA Aluinvent på Netværksdagen og fortælle mere om såvel miljøaftryk som fleksibiliteten i materialet.

- Aluinvents fordel er dens anvendelighed. Det vejer ikke ret meget, og dermed er det let at håndtere og montere, hvilket bringer montageprisen ned. Samtidig kan de tilpasses både i form og farve, og vi har ganske kort leveringstid på det, siger Henning Norland.

Han fortæller, at RA Aluminium benytter en kombination af traditionel og moderne produktionsteknologi for at fremstille disse facadepaneler i 100 % recirkuleret aluminium. Samtidig benytter de energieffektive processer for at sikre miljøvenlige slutprodukter.

Minimalt miljømæssigt fodaftryk
RA Aluinvent facadepaneler er tiltænkt bygninger, der er designet til at have et minimalt miljømæssigt fodaftryk. Samtidig fortæller Henning Norland, at bæredygtighed er grundlæget for deres produktionsmetode, så Aluinvent har et lavt CO2-aftryk og derved bliver en bæredygtig løsning.

Udover lav pris og let håndtering, så fortæller Henning Norland også, at facadepaneler fremstillet i RA Aluinvent er holdbare og korrosions-resistente, hvilket gør dem lette at genbruge og recirkulere.

- Vi glæder os meget til at vise vores nye produkt frem for de besøgende på Netværksdagen, siger Henning Norland.

Han slutter af med at fortæller, at deres aluminiumspaneler blandt andet er oplagte til:

- Facadesystemer til bygninger
- Terrassevægge og pergolaer
- Intern design
- Unikke belysningsløsninger
- Dekorationer
- Indendørs og udendørs installationer
- Høje bygninger

Vil du høre med om RA Aluminiums facadepaneler, så reservér din billet på: ByensBoligforeninger.dk

Du inviteres med til Netværksdagen for Byens Boligforeninger
- Torsdag den 24. november kl. 8-15.
- Gratis adgang
- Fuld forplejning (morgenmad kl. 8.00-8.55 og frokost kl. 11.20-13.15)
- Kom og gå, som det passer dig
- Kun plads til 200 besøgende, så husk at booke billet
- Sted: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre

14/11 2022