Aktuelle nyheder - Facader

Fasadgruppen buldrer ind på det jyske markedOverdragelsen af Jan Tryk Facadepuds forventes at finde sted i løbet af september 2022.

Fasadgruppen buldrer ind på det jyske marked

Facadepudsvirksomheden Jan Tryk Facadepuds er blevet opkøbt af svenske Fasadgruppen, der i forvejen har flere afdelinger i Danmark. De to parter har tidligere arbejdet sammen tidligere

Del artiklen på

Fasadgruppen ekspanderer til Jylland gennem opkøb af murer- og facadepudsvirksomheden Jan Tryk Facadepuds

Jan Tryk Facadepuds har base i Hjørring og leverer ydelser inden for murerarbejde, facadepuds og facadeisolering. Virksomheden udfører primært renoveringsopgaver i hele Jylland, og kunderne er især boligforeninger og private boligejere. Jan Tryk Facadepuds har 20 fuldtidsansatte og omsatte for godt 14 millioner kr. i regnskabsåret 2021.

Opkøbet sker i form af en aktivitetsoverdragelse, hvor Fasadgruppens datterselskab P. Andersen & Søn overtager hele den forretning, som Jan Tryk Facadepuds i dag driver herunder kundeaftaler, arbejdsredskaber, varemærke og medarbejdere.

- Vi ser et perfekt match med Jan Tryk Facadepuds, som deler vores vision om kvalitet og godt håndværk, og glæder os til at byde hele teamet velkommen i P. Andersen & Søn og Fasadgruppen. Jan Tryk Facadepuds har stor ekspertise indenfor facadepuds og facadeisolering, og i fællesskab ser vi store muligheder for at tage yderligere markedsandele i Jylland, siger Jeppe Danning, adm. direktør i P. Andersen & Søn.

- Jeg har opereret i Jylland i over 20 år og har tidligere haft mulighed for at arbejde sammen med P. Andersen & Søn. At slå vores virksomheder sammen nu føles som et naturligt næste skridt, for på den måde skaber vi en stærk platform for fortsat vækst, siger Jan Tryk, adm. direktør i Jan Tryk Facadepuds.

Fasadgruppen finansierer den kontante del af købesummen med egne midler. Sælger har forpligtet sig til at geninvestere en del af købesummen ved inden for en måned at opkøbe Fasadgruppen-aktier for et beløb svarende til 1,5 mio. kr. Aktierne vil efter at være tegnet af sælger være underlagt et forbud mod overdragelse og pantsætning mv. i tre år fra datoen for overdragelsen.

-dc

Læs mere om Facader

22/9 2022
Facadebeklædning FacaderBetonmørtelByggerådgivningFacadeelementerFacadeisoleringFacadepladerFacadepudsFacadetætningIsoleringsholderMaterielopbevaringRustfrie skruerSkruerStål skruerStilladserTræfacaderVindspærreTilføj dit firma her.
Send en mail.