scroll
Fasadgruppen søger indkøbsansvarlig for Danmark

Fasadgruppen søger indkøbsansvarlig for Danmark

Stillingsopslag: Som indkøbsansvarlig kommer du til at arbejde med at skabe værdi ved at etablere indkøbsstrategier, leverandøraftaler og identificere nye muligheder i det danske marked.

Der ligger et stort potentiale i den danske satsning for yderligere værdiskabelse og udvikling i Danmark, og som indkøbsansvarlig vil du få betydelige udviklingsmuligheder i virksomheden.

Sammen med indkøbschefen i Sverige vil du aktivt udvikle koncernens indkøbsarbejde og implementere den strategiske indkøbsplan. Du kommer til at lede indkøbsarbejdet i Danmark i forhold til økonomiske mål og nøgletal for at opnå omkostningsbesparelser.

Rollen indebærer tæt dialog med virksomhederne inden for forretningsområdet, og det er vigtigt med god forståelse for virksomhedernes behov, specielt på det operative område, da du skal udvikle gode indkøbsrelaterede processer og rutiner.

I rollen rapporterer du til gruppens indkøbschef i Sverige.
 
Kvalifikationer
Det er ønskelig, at du har en højere relevant uddannelse, gerne som civilingeniør, civiløkonom eller lignende.

Vi ønsker også, at du har mindst fem års erfaring indenfor indkøb og forhandling, hvor du har fået erfaring med at udvikle gode leverandøraftaler og identificere potentiale for at skabe volumen.

Relevant erfaring inden for byggebranchen og det danske leverandørmarked vil derfor være en fordel.


Personlige egenskaber
Vi søger dig, der er udadvendt, nysgerrig og analytisk, og som er vant til at arbejde selvstændigt, være løsningsorienteret og effektiv. Vi ser gerne, at du som person er fleksibel og kan trives i en udviklingsorienteret organisation, hvor samarbejde, engagement og kompetencer er i centrum.

Du har erfaring med at lede forhandlinger, samt arbejde struktureret og målbevidst for at opnå gode resultater og indkøbsforbedringer. Som et bindeled mellem vores selskaber og leverandører er det vigtig med gode kommunikative færdigheder og evnen til at bygge gode relationer og netværk for at lykkedes.


Vi tilbyder
Vi tilbyder en selvstændig rolle for hele indkøbsprocessen i Danmark med muligheden for at opbygge indkøbsfunktionen, skabe ny struktur og sikre gode aftaler. Rollen indebærer et stort ansvarsområde med gode fremtidige udviklingsmuligheder internt i virksomheden.

Ønsker du at være med i værdiskabelsen i et spændende dansk marked? Så tag gerne kontakt med os for yderligere information.

 

Læs mere eller søg stillingen her....

 

Fasadgruppen Group AB er Sveriges største og Nordens eneste facadekoncern. Vi er en førende totalleverandør af bæredygtige facader med lokal tilstedeværelse, konkurrencedygtige priser og bred erfaring med facader. Virksomheden bygger på lokale, entreprenørdrevne firmaer med et tydeligt fokus på samarbejde, engagement og kompetence.

Vi arbejder på det nordiske marked og vores hovedkunder er ejendomsejere, byggefirmaer, ejendomsadministratorer, konsulenter, lejerforeninger, stat, kommuner og regioner.

Fasadgruppen er i en ekspansiv fase og er markedsledende i branchen. Koncernen har en omsætning på cirka 1,8 mia. SEK og har mere end 1200 ansatte. Hovedkontoret ligger i Stockholm. Fasadgruppen er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.

30/6 2022