bygma
bygma
scroll
Fasadgruppen styrker udbuddet med sit tredje opkøb i Danmark Fra venstre Casper Borgen Larsen, Kenneth Busch-Hansen, Christopher Blak og Niels Johansen alle fra Byens Tag & Facade, samt Martin Jacobsson og Peter Andersen fra Fasadgruppen. Foto: Byens arkiv

Fasadgruppen styrker udbuddet med sit tredje opkøb i Danmark

Svenske Fasadgruppen erhverver Byens Tag & Facade, der har fokus på renovering af tage, vinduer og facader. De fire partnere, der grundlagde firmaet i 2008, fortsætte i deres respektive roller

Byens Tag & Facade serviceudbud omfatter tage, vinduer og facader, og virksomheden har opbygget en stærk position på det danske renoveringsmarked med en stor projektportefølje i de seneste år.

Blandt tidligere projekter finder man Københavns Rådhus og Sorø Klosterkirke foruden flere omfattende renoveringsprojekter i etageejendomme. Byens Tag & Facade har i de senere år investeret i at udvikle digitale projektledelsesmetoder, hvilket har bidraget til en god rentabilitet og høj vækst.

Virksomheden har 69 fuldtidsansatte og omsatte for cirka 164 millioner kroner i regnskabsåret 2020.

- Byens Tag & Facade bliver vores tredje erhvervelse i Danmark og er en perfekt tilføjelse til vores øvrige virksomheder, især i kraft af deres solide kompetence inden for tagarbejde og vinduesudskiftning – et tilbud, som vi ikke tidligere har haft på markedet. Vi ser også et rigtig godt kulturmatch, da Byens Tag & Facade har arbejdet med et tydeligt bæredygtigheds- og medarbejderfokus, ligesom man hele tiden stræber efter at blive bedre. Deres arbejde med digital projektledelse håber vi at kunne at drage nytte af i resten af Fasadgruppen, siger forretningsområdechef for Fasadgruppen Danmark, Peter Andersen, der tiltrådte 1. marts i år.

Mange tilbagevendende kunder
Byens Tag & Facade ser frem til at indlede næste fase i virksomhedens udvikling under Fasadgruppens vinger.

- Vi har siden vores start opbygget en stærk markedsposition med mange tilbagevendende kunder. En af vores succesopskrifter har været at skabe og vedligeholde en sund virksomhedskultur, som tiltrækker de bedste medarbejdere, og nu får vi også mulighed for at arbejde sammen med de bedste tag- og facadeentreprenører i Norden, siger Casper Borgen Larsen, adm. direktør i Byens Tag & Facade.

Erhvervelsen er ikke genstand for nogen overtagelsesbetingelser, og Byens Tag & Facade bliver således straks en del af Fasadgruppen.

Fasadgruppen har mere end 800 ansatte og omsætter årligt i omegnen af 1,5 mia. SEK. Hovedkontoret er i Stockholm.

-los

31/5 2021