scroll
Lindab i opkøb af blikkenslagergrossist Lars Nørskov Pedersen (th. i lyseblå skjorte), adm. Direktør i Muncholm, Søren Klausen (tv), salgsdirektør hos Muncholm og Mette Brøndum, der er Regionsdirektør for West Europa hos Lindab. Foto: PR.

Lindab i opkøb af blikkenslagergrossist

Danmarks førende blikkenslagergrossist, Muncholm, bliver en del af Lindab. Muncholm tilbyder tage og facader, herunder aluminiumsfacader, samt maskiner. Med opkøbet får Lindab Profil en direkte kanal til blikkenslagere i Danmark

Muncholm forarbejder stål, zink, kobber og aluminium og tilbyder løsninger til tage og facader. Virksomheden er førende inden for aluminiumsfacader og selvbærende tage. De har også et omfattende udvalg af maskiner og værktøj. Og nu er virksomheden blevet opkøbt af Lindab.

Med opkøbet af Muncholm får Lindab Profil adgang til at etablerede relationer til blikkenslagere og arkitekter i Danmark. Derudover tilbyder Muncholm produkter af høj kvalitet, der passer godt ind i Lindabs produktsortiment.

- Vi er meget glade for at byde Muncholm velkommen til vores danske forretning, siger Mette Brøndum, Region Manager West Europe for Lindab.

- Muncholm er en meget veldrevet virksomhed, der forstår at opbygge langsigtede kunderelationer. Derudover har de produkter af høj kvalitet, som supplerer vores produktsortiment godt. Vi er også meget glade for, at Lars Nørskov Pedersen, medejer og administrerende direktør, samt Søren Klausen, medejer og salgschef for blikkenslagere, fortsætter i virksomheden, tilføjer hun, inden hun bliver suppleret af netop Lars Nørskov Pedersen:

- Vi ser frem til at blive en del af Lindab, som forstår vores forretning og værdsætter den kvalitet og det serviceniveau, vi tilbyder. Muncholm vil kunne drage nytte af Lindabs erfaring fra lignende aktiviteter i Sverige og Norge, hvilket giver os mulighed for at betjene vores kunder endnu bedre, siger han.

Muncholm A/S blev grundlagt i 1979 og er beliggende i Hadsten nord for Aarhus. Muncholm har en årlig omsætning på cirka 175 millioner kroner og 20 ansatte. Selskabets overskudsgrad er på niveau med Lindabs overskudsgrad.

Købet er betinget af godkendelse fra de danske konkurrencemyndigheder. Hvis godkendelsen opnås, forventes transaktionen gennemført i løbet af andet halvår af 2022.

-dc

14/6 2022