bygma
bygma
scroll
Ny diagonal facade-løsning i træ

Ny diagonal facade-løsning i træ

SPONSORERET INDHOLD: Facadepladen kan monteres vandret, lodret eller diagonalt

Kjellerup AS har hermed fornøjelsen at præsentere den nye profil TGV 5:2½” med et spændende smalt listedesign.

De fleste kender den vanlige montage med enten lodret- eller vandret montage. Med denne træbeklædning har du flere forskellige monteringsmuligheder, enten som man kender dem med vandret- og lodret montage, eller prøv den nytænkende variation diagonalløsningen.

- Vi ser det smalle listelook på rigtig mange byggerier og facader i øjeblikket, og vi forudser, at det også bliver tendensen i årene fremover, siger Daniel Mondrup, Kjellerup AS.

Råvaren er finsk gran i den bedste træ-kvalitet og med en færdigmalet holdbar overflade, klar til opsætning og montage. Malingen er vandbaseret og har en holdbarhed der ligger mellem 5-10 år afhængig af husets beliggenhed og vejrliget.

Beklædningen leveres i den mængde der ønskes og i flere forskellige længder. Bundterne er plastemballerede i bundter med 4 stk. så de er nemme at transportere. Beklædningen vejer ikke meget ift. metal- eller cementbaserede produkter. Beklædningen er tillige nem at bearbejde og tilpasse.

- Vi ved, at der i disse tider bliver stillet krav til fornybare materialer, klimavenlige produkter, samt CO2 neutrale råvarer og her er den finske gran duksen i klassen. I alle de nordiske lande plantes der tillige flere træer end der fældes, og da træ er en fornybar ressource, genanvendelig, samt CO2 neutral, er træ det mest miljø- og klimavenlige produkt til en facadebeklædning, siger Daniel Mondrup.

Facadebeklædningen er på lager hos Kjellerup AS, og kan leveres inden for få dage gennem de danske tømmerhandlere og byggecentre.

1/2 2021