Aktuelle nyheder - Gulve

Bambus er trendy, miljørigtigt og bæredygtigt De miljørigtige MOSO-produkter bliver blandt andet benyttet til gulve, facader, erhvervsbyggerier, inde og ude.

Bambus er trendy, miljørigtigt og bæredygtigt

ANNONCE: Takket være sin høje slidstyrke og formstabilitet er bambus det ideelle materiale til gulve og byggemateriale i industribyggerier og almene boligbyggerier

Del artiklen på

Efterhånden har bambus som materiale vundet stort indpas i bygge- og møbelindustrien – og det er ikke uden grund. Bambus har nemlig egenskaber ud over det sædvanlige. Når det kommer til gulve og slidstyrke, er bambus ganske enkelt i en klasse for sig.

Bambus har nemlig en overflade, som overgår langt de fleste træsorter, der bruges til gulve, når det kommer til hårdhed og slidstyrke. For eksempel er bambus hårdere og mere slidstærkt end både bøg, eg og ask.

Denne slidstyrke sikrer dig et holdbart gulv og bambusprodukt med en lang levetid. Slidstyrken er samtidig medvirkende til, at et bambusgulv og byggemateriale er særdeles velegnede både til private boliger og til erhverv – for eksempel på kontorer, skoler og i motionscentre.

Bambusprodukter reagerer heller ikke på ændringer i luftfugtigheden, hvilket gør det mere formstabilt end de træsorter, som normalt anvendes til gulve.

Fordelene ved MOSO Bambus
Selvom kæmpe bambus er formelt ikke et træ, men vores bambusprodukter er produceret af ægte MOSO bambus hårdttræ, som har fremragende egenskaber som hårdttræ: det er meget hårdt og holdbart.

Det betyder, at MOSO bambusgulve og dækplader kan bruges i tunge applikationer. På grund af sammensætningen af individuelle strimler vil MOSO-bambus krympe og svulme mindre end de fleste massive træarter, hvilket giver en meget stabil løsning.

Bambus er en ’uendelig’ ressource. Den vokser hurtigere end nogen anden plante; op til 1 meter om dagen. Hvert år høstes 4-5 års stilke, hvilket giver plads til den yngre bambus til at vokse til modenhed. Under vækst absorberer MOSO bambus mere CO2 end den frigiver under produktionen. Derfor garanteres alle faste MOSO-bambusprodukter at være CO2-neutrale i hele livscyklussen.

MOSO-bambusprodukter er også et sundt valg, da de er antistatiske og antiallergiske. Desuden har de meget lave emissioner af skadelige VOC (flygtige organiske forbindelser). Det mest slående træk ved MOSO-bambusprodukter er helt sikkert dets naturlige skønhed.

Kombineret med det store udvalg af forskellige stilarter, konfigurationer og farver, er der altid et MOSO-bambusprodukt til rådighed, der matcher dine præferencer.

30 års garanti
Udvikling af det bedste bambusprodukt er kun muligt gennem løbende opmærksomhed for hver detalje under produktionen. Vores producent MOSO blev skabt netop for det. Kun på grund af deres daglige indsats er et MOSO-bambusprodukt meget forskelligt fra et standard kinesisk bambusprodukt. Og i det usandsynlige tilfælde, at der blev overset noget, kan kunderne regne med vores fulde støtte og garanti op til 30 år.

Venligst besøg www.byg-ecohome.dk for at få et godt overblik på de alle 100% økologisk venlige og bæredygtige bambusgulv modellerne vi tilbyder i vores store sortiment.

Yderligere information om bambus gulve venligst læs her www.moso.eu i vores producents MOSO hjemmeside.

Om Byg-ecohome
Vores virksomhed er leverandør af smukke, økologiske og bæredygtige bambusgulve og byggemateriale herunder paneler, finer og bjælker, udendørs beklædning og terrassebrædder. Vi er eneforhandler af Moso International BV i Denmark og tilbyder et meget bredt sortiment af MOSO-bambusgulve og byggemateriale i forskellige størrelser, tykkelser, farver og teksturer.


Læs mere om Gulve

10/10 2018