scroll
Bjelin inviterer til paneldebat som nyt medlem af foreningen Trästad

Bjelin inviterer til paneldebat som nyt medlem af foreningen Trästad

SPONSORERET INDHOLD: Debatten vil blandt andet kredse om formålet at øge viden om træbyggeri og købskompetencer i kommuner og regioner om at bygge i træ

Trästad er et forum med formålet at øge viden om træbyggeri og købskompetencer i kommuner og regioner om at bygge i træ. Trästads medlemmer kommer både fra indkøbssiden i den offentlige sektor og fra det private erhvervsliv, men der er også leverandører, arkitektfirmaer, byggefirmaer og flere andre medlemmer. Linköping Universitet, Linnéuniversitetet, Luleå Tekniske Universitet og RISE er også medlemmer af foreningen, og samarbejde mellem industri og forskning er på dagsordenen.

- Som verdensledende inden for udvikling af nye, innovative trægulve ser Bjelin det som en selvfølge at være involveret i arbejdet for øget byggeri i træ. Gennem Trästad får vi nye kontakter, hvor vi kan dele erfaringer og viden om bæredygtigt træ, siger Johan Larsson, adm. dire. for Bjelin Sweden AB.

I Bjelins #TheFloorIsYours-anda er et højt profileret panel blevet inviteret til at tale om - At vælge træ! Paneldiskussionen vil blive transmitteret digitalt i forbindelse med Stockholm Design Week 2022 fra Bjelins showroom i Stockholm på Sibyllegatan 38 den 10. februar kl. 12.00. Tilmeld dig her for at få adgang til linket til paneldiskussionen.

Jessica Becker er en af eksperterne i panelet. Hun driver foreningen Trästad og arbejder med industrielt træbyggeri i industrien med præfabrikerede træhuse og som arkitekt og har tegnet både små og store træhuse.

- Jeg ser frem til at deltage i Bjelins oplæg under Stockholm Design Week. Det er et spændende og vigtigt emne, hvordan træ har en positiv indvirkning på mennesker selv i vores indendørs miljø. Det er et materiale som har fået øget interesse og fokus, ikke mindst på grund af klima- og bæredygtighedsspørgsmålet, men der er mange andre fordele, siger Jessica Becker. Vi er virkelig glade for at byde Bjelin velkommen som nye medlemmer af Trästad med deres store interesse i at drive bæredygtig udvikling fremad og dele deres viden om innovative trægulve.

At vælge træ! Paneldeltagere:

Jessica Becker, driftschef hos Trästad, Arkitekt SAR/MSA.

Anders Carlsson, Teknik & FoU chef hos Derome.

Alexandra Hagen, arkitekt, partner, CEO, White.

Mikael Salo, bæredygtighedsekspert hos Di Gruppen.

Nicholas Ymén, Materialerådgiver projekt hos Bjelin.

Introduktion ved Johan Larsson, CEO Bjelin.

Tilmeld dig her for at få adgang til linket til paneldiskussionen.

4/2 2022