Utzin utz
scroll
- Branchen står i 11. timeMichael Aastrup har været i Tarkett siden 2015.

- Branchen står i 11. time

Erfarne Michael Aastrup er ny mand for bordenden i Tarkett, og han vil skrue op for debatten om den grønne omstilling

Michael Aastrup er startet som administrerende direktør for Tarkett efter en række ledende stillinger hos Tarkett i Norden og UK.

Med 15 års erfaring i gulvbranchen, og efter senest at have bygget markedet op i UK, hvor Tarkett har øget væksten og taget markedsandele - ser Michael Aastrup nu frem til at udvikle den danske forretning.

- Jeg glæder mig til at være en aktiv part i salgsarbejdet sammen med det danske team. Til at møde kunder og gå i dialog med samarbejdspartnere, siger han.

Lige siden Michael Aastrup for 13 år siden startede som Nordisk Direktør for tæppevirksomheden Desso, som nu er integreret i Tarkett, har han arbejdet med cirkulær omstilling og bæredygtighed.

- Jeg ser frem til at udbygge vores samarbejde med kunder, bygherrer og arkitekter om ReStart - vores tilbagetagningsordning, som pt. omfatter Linoleum, LVT, homogent vinyl og tæppefliser. Og hvor vi på nordisk plan lige nu kører et pilotprojekt med trægulve, siger han og tilføjer:

- Baseret på min erfaring ønsker jeg at deltage aktivt i debatten i Danmark. Som branche står vi nu i 11. time, og der er behov for action.

- Gennem min tid i UK og tidligere Norden har jeg opbygget stor erfaring i samarbejder med det foreskrivende led om grønne certificeringer som DGNB, LEED og BREEAM.

- Tarkett er en af de eneste i branchen, der har recirkulering som en del af vores EPD'er. Det er et parameter, jeg vil fokusere på.

-dc

13/2 2024
 • Nytænkt teglgulv

  Nytænkt teglgulv

  gulve ›I Trekroner Kirke er gulvet en bærende del af arkitekturen
 • Kollegiet som hylder håndværket 

  Kollegiet som hylder håndværket 

  gulve ›Danmarks første kollegium særligt målrettet håndværkerlærlinge er et skoleeksempel på godt håndværk med moderne metoder, traditionelt håndværk og smukke fuldlimede gulve i egetræ 
 • Trægulve anerkendes for holdbarhed og teknologi

  Trægulve anerkendes for holdbarhed og teknologi

  gulve ›Bjelins hærdede trægulve høster international anerkendelse og priser inden for bolig- og kommercielt design
 • Henrik Mielke skal også være bestyrelsesformand i Uniplan

  Henrik Mielke skal også være bestyrelsesformand i Uniplan

  gulve ›Ny bestyrelsesformand for Uniplan Danmark bliver Henrik Mielke, som skal hjælpe med at professionalisere, konsolidere og udvikle undergulvsfirmaet, som er gået fra 14 ansatte til 106 ansatte på under ti år
 • ESG er landet – og det er godt nyt

  ESG er landet – og det er godt nyt

  gulve ›Fælles standarder skaber mere ens vilkår og fremmer en mere ansvarlig produktion i Europa. Derfor skal vi omfavne de nye standarder fra EU, lyder det fra Ege Carpets, som arbejder dedikeret for at mindske deres ressourceforbrug
 • Junckers har fået ny mand for bordenden

  Junckers har fået ny mand for bordenden

  gulve ›Thomas Bendixen er ny administrerende direktør hos den kendte gulvproducent
 • EPD'er på (op)klods

  EPD'er på (op)klods

  gulve ›I samarbejde med Sweco har Knudsen Kilen nu udarbejdet EPD'er på cirka 70 % af porteføljen herunder på alle de mest solgte produkter. Samtidig arbejder virksomheden for hurtigst muligt at få udarbejdet EPD'er på de resterende
 • Mangel på håndværkere: Boligejere mister tålmodigheden og vil gøre det selv

  Mangel på håndværkere: Boligejere mister tålmodigheden og vil gøre det selv

  gulve ›Hver tredje boligejer, som har søgt efter en håndværker sidste år, har haft udfordringer med at finde kvalificerede håndværkere. Særligt udbredt er tendensen i hovedstadsområdet og på resten af Sjælland