Utzin utz
scroll
Gulvmessen 2022 er lige om hjørnet - stort fokus på bæredygtighedScandinova Gulvmesse har været afholdt siden 2007.

Gulvmessen 2022 er lige om hjørnet - stort fokus på bæredygtighed

Til juni mødes fagfolk fra hele landet i Søborg, når Scandinova åbner dørene til årets Gulvmesse. Denne gang sætter messen fokus på bæredygtighed, og som altid vil dagen også byde på hyggelige og festlige indslag samt lækkerier til ganen

Busserne kører fra morgenstunden fra Jylland og Fyn den 2. juni, så gulvfolk fra hele landet kan deltage til Gulvmessen 2022 i Scandinova Søborg. Som landets største gulvgrossist samler Scandinova hvert år hele branchen til en festlig og faglig messe, så håndværkerne kan mødes på kryds og tværs til en snak om deres fag.

Den årlige messe byder som vanligt på en række festlige indslag med blandt andet konkurrencer, og dertil er der også madboder, sodavand – og selvfølgelig fadøl.

- Gulvmessen er både et hyggeligt og fagligt samlingspunkt for branchen fra hele landet. Som gulvbranchens største årlige træf ønsker vi at invitere til fællesskab og hyggelige snakke for kollegaer på tværs af Danmark, så vi kan samles om endnu mere end gulvet, fortæller Jacob Storm, der er administrerende direktør hos Scandinova.

Bæredygtighed i gulvhøjde
I år stiller messen skarpt på bæredygtighed, der er et meget omtalt emne, som til tider kan virke uigennemskueligt.

- Vi har inviteret leverandørerne til at medbringe grønne løsninger i gulvhøjde, så vi kan hjælpe med at gøre bæredygtighed håndgribeligt for håndværkerne, siger Jacob Storm.

Udover festlighederne vil der være rig mulighed for at deltage i faglige snakke med leverandører og kollegaer om et komplekst og yderst relevant emne. Leverandørerne vil stå klar med gode tilbud, demonstrationer og oplæg om bæredygtighed til gulvet, så deltagerne ved årets messe i Søborg kan blive klædt godt på til at tage grønne valg i deres arbejde.

Gulvmessen finder sted torsdag den 2. juni kl. 9.00-15.00 hos Scandinova Søborg på Transformervej 10.

-dc

25/4 2022