scroll
Installer gulvvarme på den halve tidInstallationen skal bare pakkes ud og tilsluttes

Installer gulvvarme på den halve tid

SPONSORERET INDHOLD: Ny type præfabrikerede installationsskabe reducerer arbejdstiden med 50 % og omkostningerne med 15 %

Nu kan gulvvarme installeres mere tids- og omkostningseffektivt med de præfabrikerede installationsskabe, Uponor Comfort Port. En ny løsning, der optimerer arbejdet, sparer tid og besvær med manglende dele eller ting, der ikke passer sammen. Så VVS-installatøren kan levere fejlfrit, førsteklasses arbejde hver gang.

Et Comfort Port installationsskab er præ-monteret og samlet på Uponors fabrik med kvalitetssikring gennem hele forløbet. Det leveres klar til brug på byggepladsen, og der kan vælges mellem syv forskellige konfigurationer – med mulighed for at oprette individuelle specifikationer på et senere tidspunkt.

Markante fordele i alle bygningstyper
Ved brug af Uponors gulvvarmesystem er de præfabrikerede installationsskabe en ideel løsning til enhver bygningstype: Enkelt- eller flerfamiliehuse eller kommercielle bygninger.

Med Comfort Port kan installationen udføres dobbelt så hurtigt og med op til 15 % lavere installationsomkostninger. Det er især en klar fordel, at vvs-installatøren ikke længere skal bestille op mod 30 pakker med forskellige distributions- og kontrolkomponenter – og samle dem på byggepladsen.

Nu leveres alt færdigsamlet i én pakke, der også indeholder en præcis markering af det sted, hvor der skal installeres. Det betyder, at selve installationen klares i blot tre trin: Pak ud – tilslut – færdigt arbejde.

Comfort Port installationsskabe
Skabe til montering på væg. Galvaniseret stålplade med en dybde på 140 mm, 80 mm eller 110 mm. Installationsskabet indeholder:

- Integreret vaterpas for nem nivellering.
- Præmonteret Uponor gulvvarme fordelerrør: Frit valg af rustfrit stål manifold Uponor Vario S (2-20 kredse) eller plastfordeler Uponor Vario Plus (2-15 kredse).
- Forsyning med/uden flowindikator.
- Returventiler forberedt for tilslutning til telestater 230 V eller 24V.
- Indeholder den trådløse kontrolenhed Uponor Smatrix Pulse med automatisk og dynamisk indregulering.
- Præmonteret stikkontakt. Der kan vælges mellem forskellige tilslutningssæt med/uden varmemåler.
- Præmonterede og tilkoblede telestater og kontrolenhed.
- Kan hurtigt sættes i drift

Da Uponor funktionstester alt på fabrikken, kan et Comfort Port skab hurtigt installeres og sættes i drift. Det leveres på byggepladsen med tæt emballering til beskyttelse mod støv og snavs. For at lette selve montageprocessen er frontramme og dør, der normalt bruges senere i forløbet, med i samme kasse – men pakket separat. Tilslutningen til el sker via et almindeligt strømstik - og alt kan uden problemer klares af én medarbejder hos VVS-installatøren.

2/9 2021