scroll
Landets største gulvgrossist åbner på VestegnenMarc Langkilde og Charlotte Wilstrup Hansen er i fuld gang med at indrette den nye butik.

Landets største gulvgrossist åbner på Vestegnen

Tirsdag den 30. november åbner Scandinova butik på 500 kvadratmeter i Brøndby med butikschef Marc Langkilde ved roret

Scandinova sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når de den 30. november åbner deres anden butik på Sjælland. Denne gang føjer de med butikken i Brøndby 500 kvadratmeter til det samlede Scandinova-butiksareal og slår endnu engang fast, at de er gulvbranchens største.

Marc Langkilde bringer 13 års erfaring fra gulvbranchen med sig, heraf fire år hos Scandinova i Søborg, og nu ser han frem til nye udfordring i nye omgivelser.

- Det bliver en anden hverdag, men jeg glæder mig til endelig at slå dørene op og byde velkommen. Sammen med resten af holdet kommer vi til at opbygge stærke kundekontakter og -relationer fra vores nye gulvcenter, understreger en spændt butikschef.

Strategisk god placering
Som landets største gulvgrossist har Scandinova gulvcentre i hele landet. Nu åbner de nummer to butik på Sjælland, og placeringen er naturligvis nøje valgt, fortæller administrerende direktør Jacob Storm:

- Vi gør en dyd ud af at servicere alle vores kunder. Det betyder også, at vi skal være, hvor de er. Placeringen på Vestegnen er valgt således, at kunder, der kommer vest- og sydfra, og som skal til København eller Amager, kan spare en time hver morgen på at hente deres varer i Brøndby fremfor at skulle køre til butikken på Transformervej.

De fugefri gulve er i fokus
- Det er vigtigt at understrege, at vi naturligvis kan skaffe alt, men vi har taget et valg om at lagerføre specifikke varer, ligesom vi har truffet et valg om gerne at ville være eksperter på Polyurethan-gulve og andre fugefri gulve, fortæller Marc Langkilde.

Kunderne vil ud over Marc Langkilde kunne få hjælp af salgsassistent Charlotte Wilstrup Hansen, som allerede kender Scandinova indgående. Hun har været fastansat i et år men er uddannet i Søborgbutikken efter elevforløb.

 - På selve dagen den 30. november vil vi have masser af skarpe tilbud, som kan bestilles i forvejen og afhentes allerede fra morgenstunden, afslutter Marc Langkilde.

-pf

16/11 2021