scroll
Nordisk salgsoffensiv for Bjelins miljøvenlige trægulveBjelin introducerede tidligere på året de klassiske egestave til sildebensmønstrede gulve opskaleret til en større dimension, så de bedre passer til større rum og overflader.

Nordisk salgsoffensiv for Bjelins miljøvenlige trægulve

SPONSORERET INDHOLD: Gulvinnovatørerne fra Bjelin er med ny salgsorganisation i Norge nu til stede i alle de nordiske lande. Snart åbner gulvproducenten eget showroom i København

Med etableringen af sin egen salgsorganisation i Norge har Bjelin nu nået sit mål om at være til stede i alle de nordiske lande. Bjelins pan-nordiske salgsorganisation skal primært markedsføre den seneste grønne gulvinnovation, de hærdede trægulve, over for arkitekter, projektkunder og trælaster og byggemarkeder i alle lande.

Virksomheden fokuserer på det nordiske marked for trægulve, som skønnes at omsætte 20 millioner kvadratmeter om året.

- Vores ambition er at indtage en stærk markedsposition i alle de nordiske lande, siger Freddie Persson, der leder salgsoffensiven som nordisk salgschef hos Bjelin. Derfor øger vi servicen og tilgængeligheden for vores kunder gennem en lokalt baseret salgsorganisation i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Den nye revolutionerende innovation, hærdet trægulv, har haft stor succes på markedet som et prismæssigt overkommeligt og smukt gulv for miljøbevidste kunder. Den store gulvkollektion kan ses i dens mange forskellige versioner i Bjelins showrooms i Stockholm og Helsinki samt hos trælaster og byggemarkeder.

Endnu et showroom åbner i det centrale Göteborg til efteråret. København og Oslo er de næste i rækken.

Læs mere under billedet...
- Vores ambition er at indtage en stærk markedsposition i alle de nordiske lande, siger Freddie Persson, der leder salgsoffensiven som nordisk salgschef hos Bjelin.

Øger produktionskapaciteten
På sin hjemmebase i Helsingborg bygger Bjelin et topmoderne digitaliseret logistikcenter og et showroom med en stor gulvudstilling i en og samme bygning. Efterhånden som produktionskapaciteten nu øges i Bjelins nye fabrikker i Kroatien, vil det centrale lager i Skåne være en strategisk vigtig del i at sikre hurtige og effektive leverancer til kunder i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Bag investeringerne ligger prognoser om et øget salg af de hærdede trægulve, som har imødekommet den store efterspørgsel på markedet efter miljøcertificerede trægulve og bæredygtige træmøbler. Træ som materiale er blevet en favorit i både boliger og erhvervsejendomme.

Freddie Persson mener, at markedet er ved at gennemgå et stort skift med hensyn til materialer, og at det er ved at blive en selvfølge for kunderne at kræve miljømærkede træprodukter.

- Vi bruger mere og mere træ i dag til boligindretning, erhvervslokaler og endda til lejlighedsbyggerier. Det er her at vores miljømærkede trægulve har en naturlig plads, siger Freddie Persson.

De hærdede trægulve er fremstillet ved hjælp af den patenterede Woodura-teknologi, der er udviklet af søsterselskabet Välinge Innovation, som har hjemsted i Viken i Skåne. Bjelin henter sine træråvarer fra FSC-mærkede skove, men har også flere andre miljømærker, f.eks. Svanemærket.

Hele Bjelins gulvbelægningssortiment kan ses på www.bjelin.com samt i velassorterede trælaster og byggemarkeder over hele landet.


28/9 2021