scroll
Aggregatoprustning har båret frugt Direktør i Øland, Carsten Madsen, er spændt på, hvad virksomhedens nye set up med at sælge hele løsninger indenfor aggregater og ventilation vil betyde for fremtiden.

Aggregatoprustning har båret frugt

Efter Ølands store aggregatsatsning i foråret 2019 har forretningen oplevet en betydelig vækst. Et strategiske opkøb og endnu flere dygtige fagfolk er to af forklaringerne

Da Øland i starten af sidste år opkøbte ventilationsvirksomheden Uniq Comfort, blev forretningsmodellen udvidet med ventilationsaggregater. Det kan nu ses på væksttallene, siger Carsten Madsen, direktør i Øland:

- Det var et strategisk sats, som vi havde tænkt over længe, og derfor er vi glade for resultatet. Vi kan se en vækstprocent, der langt overstiger resten af vores forretning. Vi forventer fortsat vækst, som ikke kun er organisk, de næste par år. Desuden sætter vi en dyd i at ansætte de dygtigste hoveder til rådgivningen af vores kunder, så de er i de bedste hænder. Uden vores dygtige fagfolk, ville satsningen ikke være lykkedes, fortæller Carsten Madsen.

Mere end bare komponenter
Den strategiske aggregatprioritering har medført mere end en udvidelse af forretningsmodellen. Den har betydet en ændring af virksomhedens opsætning.

- Vores nye virksomhedsstruktur har vist lovende takter, og især tilgangen af nogle dygtige medarbejdere med stor viden indenfor aggregater og ventilation har muliggjort denne vækst. Derfor arbejder vi ikke kun med komponenter men derimod hele løsninger, hvilket gør vores udvalg mere overskueligt for kunderne og effektiviserer arbejdet for fagfolkene. Det er uden tvivl et styrket set up, og jeg er meget spændt på, hvad fremtiden bringer, afslutter Carsten Madsen.

Øland er leverandør af ventilations- og isoleringsprodukter og fungerer som selvstændig koncern under Brødrene Dahl.

-los

18/2 2020