Aktuelle nyheder - Indeklima

Ecophon med ny genanvendelsesservice

Ecophon med ny genanvendelsesservice

SPONSORERET INDHOLD: Med SoundCircularity tilbyder Ecophon brugte akustikpaneler eller afskæringer efter montage genanvendes til ny produktion. Den nye genanvendelsesservice giver certifikat på opnået kg/CO2 besparelse

Del artiklen på

Stræber du også efter mere bæredygtigt byggeri? Som producent ønsker Ecophon ikke kun at tage ansvar for produkter og produktion. Vi er også omhyggelige med at minimere den effekt, vores produktion har på mennesker og planeten. Med SoundCircularity tilbyder vi, at brugte Ecophon akustikpaneler eller afskæringer efter montage, genanvendes til ny produktion.

Derfor tilbyder vi en komplet cirkulær service:
1. Estimeret miljøbesparelse
2. Indsamling af sorteret materiale
3. Afhentning
4. Genanvendelse af materiale
5. Certifikat på miljøbesparelse

Ecophon gør det lettere at nå dine cirkulære mål og mindske miljø- og klimapåvirkning i alle dine projekter. SoundCircularity er en fleksibel og nem løsning, som inkluderer afhentning af det materiale, der skal indsamles til genanvendelse.

Dokumenteret miljøbesparelse
Et certifikat udstedes som bevis på mængden af materiale, der er genanvendt. Miljøbesparelsen afspejles i den reducerede mængde kg/CO2, som projektet har bidraget til. Certifikatet kan udstedes projektspecifikt eller over en periode til din virksomhed eller organisation. Påviste besparelser er beregnet gennem LCA-metoden i henhold til EN 15804.

Vores ekspertviden inden for indeklima, akustik og bæredygtighed sikrer en professionel og tryg proces. Med kunden i centrum udveksler vi ideer og finder den optimale løsning, der opfylder alle dine krav. Vi er klar med professionel rådgivning og sparring i alle faser fra planlægning til projektets afslutning.

Læs mere om Indeklima

4/4 2023
AffugtningAkustikAkustik gulveAkustik lofterAkustik væggeBefugtningBusylightByggerådgivningIndeklimaIndeklimaløsningerIndeklimarådgivningKlimareguleringKøle/fryserumLydisoleringRadonspærreVarmepumpeVentilationTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Fugttekniske løsninger
 • Nyt om Bæredygtighed

  Nyt om Bæredygtighed

  Magasin om bæredygtighed i byggebranchen. Efterår/vinter
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger
 • InVentilate

  InVentilate

  Bæredygtig ventilation
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima