LCA
LCA
scroll
Ecophon og Lindab indgår partnerskab om sunde og bæredygtige lydmiljøerDet nye akustisk-termiske loftsystem lanceres i december 2021.

Ecophon og Lindab indgår partnerskab om sunde og bæredygtige lydmiljøer

SPONSORERET INDHOLD: To markedsledere i branchen, Ecophon Group og Lindab Group, indgår partnerskab om nye indendørs miljøsystemer, der kombinerer et godt lydmiljø med et sundt indeklima

Ecophon Group og Lindab Group, globale markedsledere på hver deres område inden for akustik og HVAC, går sammen om at lancere nye akustisk-termiske loftsystemer. Partnerskabet danner grundlag for alt-i-én hybridløsninger, der effektivt bekæmper et sundt indeklimas to fjender: dårlig akustik og ureguleret rumtemperatur.

Systemer med Ecophons akustiske loftplader kombineres med Lindabs varme- og kølepaneler, og det skaber designervenlige lofter, der regulerer indeklimaet og samtidig forbedrer lydmiljøet.

Systemerne er optimale til projekter, hvor der ønskes en høj standard for indeklima.

- Vi er meget glade for samarbejdet med Lindab. Vi deler en fælles mission; at levere et bedre og sundere indeklima til alle, og vi supplerer hinanden som førende tekniske eksperter inden for vores respektive områder. Med det nye partnerskab er vi i stand til at udvikle og markedsføre holistiske løsninger til et sundt indeklima, siger Francois Michel, CEO for Saint-Gobain Global Architectural Specialities, og President for Ecophon Group.

- Ecophon og Lindab passer naturligt sammen. På verdensplan har alt for mange bygninger enten et dårligt lydmijø eller et utilstrækkeligt indeklima med uregulerede rumtemperaturer. Ofte begge dele. Gennem dette partnerskab kan arkitekter og designere strømline deres byggeproces med adgang til kvalitets loftsystemer, der løser begge problemer, siger Ola Ringdahl, administrerende direktør for Lindab Group.

Læs mere om Ecophons loftsystemer på Ecophon.dk. Læs mere om Lindabs ventilations og indeklimaløsninger på Lindab.com.

20/12 2021