bygma
bygma
scroll
Lindab finder ny direktør i egne rækkerHeino Juhl har været ansat i Lindab siden 2017, hvor han blev ansat som marketingchef. I 2018 fik han ansvaret for virksomhedens HR. Nu skal han stå i spidsen for alle 500 danske medarbejdere.

Lindab finder ny direktør i egne rækker

Efter flere års vækst er Heino Juhl i dag tiltrådt som ny administrerende direktør. Han skal bl.a. fortsætte virksomhedens digitale og bæredygtige udvikling. Han overtager posten efter Mette Brøndum, der fortsætter i en ny rolle

46-årige Heino Juhl er per 17. maj tiltrådt som ny administrerende direktør for Lindab, der fra hovedkontoret i Haderslev beskæftiger mere end 500 medarbejdere. Han kommer fra en stilling som virksomhedens HR- og marketingchef og skal fremover stå i spidsen for virksomhedens videre arbejde med digitalisering og bæredygtighed med mennesket i midten.

I sin tid som HR- og marketingchef har Heino Juhl haft særligt fokus på at øge kendskabet til Lindabs produkter i markedet, styrke virksomhedens brand og samtidig bevare høj trivsel og motivation blandt medarbejderne. Det fokus har blandt andet ført til indførelsen af kundeundersøgelsen Lindab Lytter og en Great Place to Work-certificering.

Heino Juhl er oprindeligt uddannet HD i Marketing Management, merkonom samt grafiker, og har været ansat i Lindab siden 2017. Inden var blandt andet afdelingsdirektør hos virksomheden Marketsquare og arbejdede marketing i byggemarkedskæder og detailhandlen.

En stærk kulturbærer
I sin tid som HR- og marketingchef har Heino Juhl arbejdet tæt sammen med Mette Brøndum, der har stor tiltro til sin afløser.

- Jeg er glad for at give stafetten videre til Heino, som er en stærk kulturbærer med stor forståelse for forretningen. Med sit kommercielle, strategiske og samlende mind-set skal han videreføre Lindabs udvikling mod at blive en endnu mere moderne virksomhed, hvor bæredygtighed, digitalisering og mennesker er højt på agendaen, siger Mette Brøndum.

Hun har sideløbende med rollen som administrerende direktør også haft ansvaret som regionsdirektør med overordnet ansvar for Region Vesteuropa. En region som de seneste år har oplevet vækst. En række opkøb i England og Irland samt en positiv udvikling i Benelux og Danmark har medført et øget behov for fokus.

- Lindab vokser på alle fronter, og jeg glæder mig til at kunne rette min fulde opmærksomhed mod arbejdet i salgsregionen, hvor vi fortsat vil have fokus på nye forretningsområder og opkøb samt at sikre, at vi tænker bæredygtighed og digitalisering i alle lande, siger Mette Brøndum.

-los

Mette Brøndum fortsætter i rollen som direktør for Salgs Region Vesteuropa, hvor hun skal sikre, at den organiske vækst suppleres af strategiske opkøb og udvidelse af forretningsområder i både Danmark, England, Irland og Benelux.

17/5 2021